Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágküldés névnapra | ajándékküldés névnapra | Virágküldés | Rózsa küldés

A hét névnaposai – szerezz örömet virágküldéssel, névnapi ajándék küldéssel

Tegyük tökéletessé a névnapot különleges meglepetéssel, online virágküldéssel! A törődés, és a luxus mindenkinek jár.

Június 27.

Június 27. Hétfő: László

A Ladislav szláv férfinévből származik, jelentése dicsőséges hatalom. László névnapra válasszunk egy üveg könnyed, nyárias fehér bort!

Június 28. Kedd: Levente, Irén

A Levente ősi magyar férfinév. Az egyik elmélet szerint  a név a kis lény, lévőcske szóból származik, a másik elmélet szerint a Lovanta szláv, vadászat kifejezés alakulásával jött létre. A Leventék szívét könnyen rabul ejthetjük egy férfias névnapi virággal.

A görög eredetű női név jelentése béke. Iréneket kápráztassuk el egy bájos, pünkösdi rózsa csokorral névnapi virágküldéskor.

Június 29. Szerda: Péter

Bibliai eredetű név, Péter apostol neve, eredeti jelentése kőszikla. Mivel az egyik legnépszerűbb magyar keresztnév, így biztosan mindenkinek van Péter nevű ismerőse, rokona.  Válasszunk nekik egy komolyabb bort névnapi ajándék gyanánt!

Június 30. Csütörtök: Pál

A Pál latin eredetű név és a Paulus (kicsi) szóból származik. Névnapjukon lepjük meg őket egy doboz ínycsiklandó csokoládé válogatással!

Július 1. Péntek: Tihamér, Annamária

A Tihamér régi magyar személynév, jelentése csendes béke. A nyugodt Tihaméroknak kiváló névnapi meglepetés lehet zöld rózsacsokrunk.

Az Annamária két női név összevonásából ered az Annából és a Máriából. Eredetileg, héber, görög és latin eredettel bír, jelentése kegyelmezett. A Napraforog csokrunkkal biztosan nagy meglepetést szerezhetsz!

Július 2. Szombat: Ottó

Német, germán eredetű férfinév, jelentése birtok, vagyon. Névnapjukra küldjünk egy különleges nyári virágcsokrot!

Július 3. Vasárnap: Kornél

Latin eredetű férfinév, Cornélius nemzettségéből való. Szószerinti jelentése somfa, vagy szarv. Mi lehetne tökéletesebb névnapi virág számukra, mint egy különleges kála csokor.

 

Tegyük tökéletessé a névnapot különleges VirágNeked meglepetéssel, online virágküldéssel! A törődés, és a luxus mindenkinek jár.