Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Esküvői csokor | Virágküldés | Ajándékküldés | Virágneked

Esküvői csokor trendek

Trendek jönnek-mennek - nemcsak a divatban, a virágkötészetben is. Hangsúlyozottan igaz ez az állítás a menyasszonyi csokrokra, hiszen az ember lánya élete legfontosabb napján mindent tökéletesnek szeretne látni, beleértve a virágkölteményt is, amit egész nap a kezében tart majd.

Július 08.

Nem a méret a lényeg

Legalábbis annyiban biztosan nem, hogy idén nem a nagy, hanem a kisebb csokrok vannak divatban. Senki ne gondolja, hogy ezt a trendet a gazdaságosságra való törekvés vezérelte, mert ugyanannyi és ugyanolyan csodás virágokból állnak az idei csokrok is, mint az eddigiek, de rövidebbre vannak vágva a szárak és tömöttebbek a bokréták, ezáltal úgy szépítik meg a menyasszonyt a nagy napon, hogy nem takarják ki, hanem hagyják érvényesülni a ruháját, az arcát, a haját – egyszóval a szépségét.

esküvői

Egy dobócsokrot kérnék szépen!

Ha már ilyen szépen és körültekintően összeállítottunk magunknak egy trendi menyasszonyi csokrot, ugyan kinek lenne kedve eldobni azt? Az elmúlt pár évben már nem a menyasszonyi csokrot dobja be a tömegbe a boldog ara, hanem külön erre a célra szánt dobócsokrot is kér az ifjú pár a virágkötőtől. A menyasszonyi csokor pedig az asztalra kerül, esetleg később kiszárítva a pár otthonát ékesíti még pár hétig, mint szép emlék, ami életük legboldogabb napjára emlékezteti őket.