Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Esküvői csokor | Virágküldés | Ajándékküldés | Virágneked

Esküvői csokor trendek

Trendek jönnek-mennek - nemcsak a divatban, a virágkötészetben is. Hangsúlyozottan igaz ez az állítás a menyasszonyi csokrokra, hiszen az ember lánya élete legfontosabb napján mindent tökéletesnek szeretne látni, beleértve a virágkölteményt is, amit egész nap a kezében tart majd.

Július 08.

Nem a méret a lényeg

Legalábbis annyiban biztosan nem, hogy idén nem a nagy, hanem a kisebb csokrok vannak divatban. Senki ne gondolja, hogy ezt a trendet a gazdaságosságra való törekvés vezérelte, mert ugyanannyi és ugyanolyan csodás virágokból állnak az idei csokrok is, mint az eddigiek, de rövidebbre vannak vágva a szárak és tömöttebbek a bokréták, ezáltal úgy szépítik meg a menyasszonyt a nagy napon, hogy nem takarják ki, hanem hagyják érvényesülni a ruháját, az arcát, a haját – egyszóval a szépségét.

esküvői

Egy dobócsokrot kérnék szépen!

Ha már ilyen szépen és körültekintően összeállítottunk magunknak egy trendi menyasszonyi csokrot, ugyan kinek lenne kedve eldobni azt? Az elmúlt pár évben már nem a menyasszonyi csokrot dobja be a tömegbe a boldog ara, hanem külön erre a célra szánt dobócsokrot is kér az ifjú pár a virágkötőtől. A menyasszonyi csokor pedig az asztalra kerül, esetleg később kiszárítva a pár otthonát ékesíti még pár hétig, mint szép emlék, ami életük legboldogabb napjára emlékezteti őket.

 

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés