Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez

A virág ötven árnyalata

- avagy 2017-es tavaszi virág trendek

Március 02.

A tavasz a megújulás időszaka, a természet pedig ilyenkor megtelik élettel és színekkel. A divat világát is a színek  inspirálják ebben az évszakban, csak úgy mint a virág csokrokét. Most bemutatjuk Nektek, hogy mik lesznek a tavasz legtrendibb virágai és azt , hogyan válassz csokrot a ruhád mellé. :)

 

Az idei év nagy slágere a POMPOM! ❤️
Szerencsére nem csak a táskákon, de a mi csokrainkban is megtalálod! :) Imádjuk, hogy olyan könnyed, csajos és vidám egyszerre.
 

 


Újra hódit a sárga virágcsokor! Ehhez a kompozícióhoz még zöld sem kell, csak a virág a virággal! Friss,fiatalos akár egy tavaszi szellő. :)Ó IGEN! Lila- fehér rózsacsokor az igazi kozmopolitán hölgyekre szabva.


A romantika egy csokorba szedve:  Tulipán és boglára. Azoknak akik nem félnek kimutatni érzéseiket.

 

Be sexy! A rózsánál szexibb csokrot nem is bírunk elképzelni,  és ha ezt megbolondítjuk egy kis pinkkel az maga a mámor! :)

 


Vidd haza otthonodba is a tavasz illatát. Térj be hozzánk és válogass a legszebb virágain közül vagy tégy egy finom jelzést párodnak, hogy melyik stílusú virágnak örülnél a legjobban. :)

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés