Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágküldés Nőnapra ǀ Virágküldő szolgálat Budapesten

A virágok üzenete szavak nélkül: Virág csokor,virágküldés nőnapra

Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani férfi társaiknak és megismertetni velük a virág ajándékozás illemeit/szokásait.

Március 07.

A nemzetközi nőnapot már 1917 óta ( Magyarországon csak később1948 óta) tartjuk minden március 8-án. Korábban a női egyenjogúság és szabad munkavállalással kapcsolatos demonstratív nap volt. Manapság ez az ünnep a nők iránti tiszteletünk és megbecsülésünk jeleként szolgál, ezért is szoktuk ilyenkor virágokkal köszönteni őket.

Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani férfi társaiknak és megismertetni velük a virág ajándékozás illemeit/szokásait.

Kétség kívül az egyik legjobb ajándék nőnapra a virág. Azonban mindegyik virág más-más jelentőséggel bír. Továbbá az sem mindegy, hogy milyen színűt és hány darabot választunk. Ha már kellően összezavartunk akkor íme egy kis segítség. :)
 

 1. Mindent a rózsáról

  Ha egy száll rózsát ajándékozunk akkor érdemes arra figyelni, hogy hosszú szárút válasszunk. Rövidebb szárú virágokat inkább csokorban ajánlott adni. A rózsák színei különféle jelentéssel bírnak: a vörös színű a szenvedélyt,szerelmet a fehér a tisztaságot és szeretetet a rózsaszín pedig a barátságot jelenti. Bátran ajánljuk a kombinált színű rózsa csokrot, Például, fehér és vörös szín párosítása az egységet szimbolizálja.

 2. Cserepes vagy vágott virág?

  Cserepes virágot általában nem illik ajándékozni, kivéve család tagoknak vagy közeli hozzátartozóknak. Természetesen vannak olyanok, akik jobban szeretik a cserepes virágot mint a vágottat. Érdemes vásárlás előtt meggyőződnünk arról, hogy milyet szeret az illető.

 3. Kedves szavak

  Ha virágot küldünk, akkor érdemes kártyát is mellékelni hozzá, hogy tudja az illető kitől kapta. Továbbá törekedjünk arra, hogy valami személyesebb üzenet is szerepeljen rajta. 

 4. Friss virágot

  Válasszunk olyan virágokat amelyek frissek és szépen ki vannak nyílva. A szegfűk kivételt képeznek, hiszen ezeket még bimbó formában érdemes megvásárolni, hogy több ideig gyönyörködhessünk bennük hiszen ezek idővel úgy is kinyílnak. Figyeljünk arra, hogy ne vásároljunk olyan növényt amely gyorsan hullajtja a szirmait, az ugyanis az elmúlás egyik jele.

 5. Küldjünk virágot

  A virágküldés soha nem megy ki a divatból. Ha igazán gavallérok szeretnénk lenni akkor ez egy remek formája annak, hogy átadjuk a virágot. Csak pár perc az online rendelés. http://viragneked.hu

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés