Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Amarillisz - Nőnapi virágküldés

Amarillisz, a boldogság virága

Ha valami igazán különlegessel szeretnénk kedveskedni virágküldéskor, ne feledkezzünk meg a „Felhőkarcoló amarilliszről”.

Szeptember 25.

Ha valami igazán különleges impozáns virágra vágyunk, ami sokáig színesíti otthonunkat, nem lehet kihagyni a számításból az amarilliszt. Nagy, feltűnő színű tölcsér virágaival, hosszú szárával pillanatok alatt magára vonja mindenki figyelmét.
Ha valami igazán különlegessel szeretnénk kedveskedni virágküldéskor, ne feledkezzünk meg a „Felhőkarcoló amarilliszről”.

 

Ez az igazán különleges virág, amely Dél-Amerika meleg vidékéről származik, és már a 18. század óta ismerik és kedvelik Európa szerte. Csak később derült fény arra, hogy elnevezésével van egy kis probléma, azon virágok, amiket ennek neveznek, valójában másik fajhoz tartoznak. Ma mégis ezt a nevet használjuk és ez terjedt el a köztudatban, amarillisz. Bár legtöbbünknek az amarilliszről a hagymás, színes szobanövény jut eszébe, mégis egyre népszerűbb ez a virág, csokorba kötve is.

 


 

 

Az amarilliszt különleges formája igen egyedi virágkompozíciók elkészítésére teszi alkalmassá. Így egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az amarillisz csokrok virágküldéskor, és menyasszonyi csokorban is.

 

 

 

 

Ennek a gyönyörű virágnak az előnyeit, emeli ki „Felhőkarcoló amarillisz” csokrunk. Ez a különleges jogarcsokor méltó dísze otthonunknak, éke az étkezőasztalnak, elegáns ajándék névnapra, születésnapra, vagy kedvesünknek. Az amarillisz csokor akkor is jó ötlet, ha menyasszonyi csokrot keresünk, gyűjtsünk inspirációt belőle.

 

A fentiek alapján tehát ne feledkezzünk meg a „Felhőkarcoló amarillisz” csokorról virágküldéskor, ha valami igazán egyedivel, és különlegessel szeretnénk megörvendeztetni azt, aki sokat jelent számunkra. Tegyük szebbé, elegánsabbá, ünnepibbé a szürke napokat amarillisz csokor küldésével, ősszel és télen is!