Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virag_neked különleges virágcsokrok | Virágneked | Rózsa küldés | Ajándékküldés

Anna örök- Névnapi érdekesség

Az Anna női név talán az évszázadok óta az egyik legnépszerűbb név Magyarországon. Ne felejtsd el felköszönteni ismerőseid, küldj virágot, vagy válassz különleges ajándékaink közül!

Július 26.

A héber eredetű név jelentése kegyelem, könyörület, báj, kecsesség.

Az Anna név hallatán talán eszünkbe juthat Balatonfüred egyik legjelentősebb eseménye: az Anna-bál. A már a 19. században is jelentős eseménynek számított, a legenda szerint az akkoriban felújított Horváth-házban Szentgyörgyi Horváth Anna névnapi bálja lehetett az első Anna-bál. Ez a bájos történet azonban csak egy a sok mendemonda közül, a hölgyet ugyanis Krisztinának hívták.

A bál ettől függetlenül az Anna-naphoz kötődött, de nem a házikisasszony tiszteletére rendezték. Eredetileg az esemény a főidény záró bálja volt,- az augusztus a 19. században már utóidénynek számított- és nem csak Füreden, de más fürdőhelyeken is megrendezték.

A fenti érdekesség mellé egy gyönyörű csokrot ajánlunk, és garantált a siker, mi pedig ezúton is boldog névnapot kívánunk minden kedves Anna nevű hölgynek!

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés