Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Ajándékküldés Budapest | Valentin nap | Virágküldés | Virágrendelés | Virágneked.hu

Boldog névnapot! - Eheti névnaposok

Persze a Bálint napról nehéz lesz elfeledkezni, de vannak más névnapok is a héten! Köszöntsd fel, ünnepeld meg, minden közös pillanat egy csoda! Boldog névnapot Nektek!

Február 12.

Február 14-ét könnyű megjegyezni, aznap ünnepeljük a Bálint napot, illetve köszöntjük a Valentinokat is! A szerelmesek ünnepén nem csak Őket, hanem szerelmünket is ünnepeljük, a virágküldés csaknem kötelező! A Virágneked.hu-n mindent megtalálsz, legyen szó névnapi ünneplésről, vagy Valentin napi virágcsokorról!

Kiket köszöntünk a héten?

Február 12. :

Lídia: Életfeladata az iránymutatás, mások szolgálata és segítése. Tekintélyét a tudásával éri el, melyet nemcsak kivív, de meg is kap.

Lívia: Élete fő célja, hogy megtalálja az egyensúlyt a nőiessége és az uralkodói szerep között. Megahtározó nála a tekintély és a bölcsesség. Elvárja, hogy becsüljék és felnézzenek rá.

Február 13. :

Ella: Életküldetése önmagát elfogadni anélkül, hogy a külvilágtól függjön.

Linda: A Linda név szorgalmas, a részletre is figyelő személyiséget takar. Mindennek aminek nekilát, igyekszik a végére járni.

Február 14. :

Bálint, Valentin: A Bálint név gyakorlatias, szorgalmas, rendszerekben gondolkozó személyiség kialakulását támogatja. Reál beállítottságú, kissé kételkedve vizsgálja az életet.

 Február 15. :

Georgina: Gazdagságot próbál teremteni környezetében, de sokszor csak hatalmi törekvése miatt. Célja a biztonság és a jólét megteremtése.

Kolos: Lényege a tudáson keresztüli kiteljesedés, a sikeressé állás. Az akaratával , az erejével akar érvényesülni.

 Február 16. :

Julianna: Általában független, önkényes, kreatív és találékony személyiséget rejt a Julianna név. Optimista, mindig derűlátó. Akaratossága miatt megfelelő kitartással is rendelkezik, mely célba juttatja terveit és elképzeléseit.

Lilla: A Lilla név független személyiség kialakulását támogatja. Bárminek is lásson neki, csak a saját szemszögéből szereti megközelíteni a dolgokat, és ha valaki vele tart, jobb, ha alkalmazkodik hozzá.

 Február 17. :

Donát: Szorgalmas nagy teherbírású kitartó, ami a nevet viselőt jellemzi. Nem szeret kockáztatni, döntéseit csak akkor hozza meg, ha érzi annak biztonságát.

Február 18. :

Bernadett: A Bernadett név olyan személyiség kialakulását támogatja, akinek fontosak az anyagi javak és jó üzleti érzéke van. Ügyes szervező, jól irányítja a munkálatokat, jól gazdálkodik az idővel, és mindemellett megvan a szükséges önbizalma ahhoz, hogy találékonysága érvényesülhessen.

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés