Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágneked | Virágcsokor | Hortenzia | Virágküldés | Virágneked.hu

Névnapok, hogy el ne felejtsd!

Hogy ne feledkezzetek meg szeretteitekről, hétről hétre összegyűjtjük Nektek az aktuális névnapokat. Ünnepeljetek együtt a Café Smúzban, vagy rendelj egyedi ajándékot.

Augusztus 28.

 

 

Hétfő: Ágoston, jelentése fenséges, fenkölt. Férfiaknak ínyenc borokat ajánlanánk, de a név kötelez: egy doboz fenséges csokoládéval nem lehet tévedni. Boldog névnapot!

Kedd: Beatrix, Erna. Előbbi jelentése boldogító, boldogsághozó, így természetesen Beatrix nevű hölgyeknek is csokoládét ajánlunk, hiszen attól is boldogság hormon szabadul fel! :) Az Erna név jelentése: komolyság, erély.  Komoly hölgyeknek pedig csakis egyedi készítésű csokrot szabad küldeni!

Szerda: Rózsa, jelentése: a virág maga. Elcsépelt gondolatnak tűnik, hogy Rózsa nevű hölgyeknek rózsával kedveskedjünk névnap alkalmából, mégis a különböző színek és formák egyedivé teszik a rózsaküldés élményét. Ha egy kis segítségre van szükséged, kattints IDE.

Csütörtök: Bella, Erika. Bella név jelentése, szép. Így mi mást ajánlhatnánk, mint a Fehér tündér virágcsokrunk, melynek szépsége talán megközelítheti a Bella nevű hölgyek szépségét. Az Erika becsületet illetve hatalmas uralkodót jelent, így egész biztos megérdemlik a kényeztetést. Egy csomag macaron, 12 falat élvezet, mi ezt ajánljuk. Ha többre vágysz, nézz körbe nálunk!

Péntek: Egon, Egyed. Előbbi jelentése fegyver, Egon nevű ismerősei számára egy különleges üveg bort ajánlunk. Az Egyed név szintén harcos jellem, jelentése: pajzshordozó. Egy üveg borral ebben az esetben sem tévedhetünk!

Szombat: Dorina, Rebeka. Dorina: Isten ajándéka. Lágy szellő, Fuvallat, mi ezt a csokrot javasoljuk, de nézz körbe Te magad is, hogy megtalálhasd a tökéleteset! Rebeka név jelentése: igéző, megbabonázó. Bár a hódítás a természetükből fakad, azért Te is megpróbálhatod meghódítani Rebekát!

Vasárnap: Hilda, jelentése: Harc. Mi ennek ellenére nem kardot, hanem jogart javaslunk, Princess csokrunktól biztos, hogy meglágyul Hilda harcos szíve.

​Boldog névnapot Nektek!