Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Ajándékküldés Budapest | Anyák napja | Desszert | Édesség | Virágneked.hu | Húsvét

E heti névnaptár - Boldog névnapot Nektek!

Sándor, József, Benedek meleget ugyan nem hoztak, de azért megérdemlik a köszöntést! Köszöntsd fel őket, és a többieket is! Ajándék tippek és névnapok! Virágküldéssel és ajándékküldéssel érzékelteted az egyediségedet, és a stílusodat.

Március 19.

Március 19.   József: A József név érzékeny, álmodozó és intuitív egyéniséget rejt, aki fogékony a különféle művészeti ágak iránt. Viselői sokkal inkább használják az érzékeiket, mint az eszüket, de megérzéseik sokkal erősebbek és pontosabbak, mint az emberek többségének. Ünnepeljetek egy pohár finom borral, mi a pócz pincészetet ajánljuk!

                     Bánk: Nehezen haragszik meg, de ha megtörténik, nem békülékeny. Inkább hátrahúzódva, szerényen érzi jól magát. Nekik ajánljuk ezt a különleges tea válogatást!

Március 20.   Klaudia: Sikeres ember, akinek sikerül megvalósítania álmait. Az emberek gyakran követik emiatt. Nehezen alkalmazkodik mások igényeihez. Egyértelmű a választás: orchidea, a virágok királynője!

Március 21.   Benedek: A Benedek név független, a saját útját járó személyiséget rejt. Olyan emberekké lehetnek e név viselői,akik várják a kihívásokat, és szeretnek úttörők lenni. Szívesen járnak járatlan utakon, és teszik azokat járhatóvá mások számára is. Mindenképp valami különlegeset ajánluk: Cuvée Des Trolls - Belga Sör - party hordó 

Március 22.   Beáta: A név segíti a természet szépségére fogékony, romantikus, idealista, precíz, szociális beállítottságú egyéniség kialakulását. Romantikus kerek csokrot ajánlunk számukra!

               Izolda: Szenvedélyes, önfeláldozó és érzelmes ember. Szereti, ha mások elismerik. Bujább és szenvedélyesebb csokrot ennél biztos nem találsz!

Március 23.    Emőke: Igyekszik az álmai megvalósítására, még akkor is, ha ebben segítik, nehezen viseli az alárendelt kapcsolatot. Egy doboz cupcake-kel biztos leveszed a lábáról!

Március 24.    Gábor: A Gáborok legtöbbje rendkívül okos személy, gyorsan átlátnak mindent, gyors észjárást tapasztalhatunk náluk. Elméleteiket, gondolataikat nehezen fejezik ki, de ha egyszer feloldódnak, egyből belopják magukat mások szívébe eszükkel és szellemességükkel. Szeretik elemezni a világot, a körülöttük zajló körülményeket. Add meg a módját az ünnepnek, egy üveg pezsgőt ajánlunk!

                      Karina: Túlságosan anyagias, mindene a pénz, melyet többre tart a szeretetnél is. Fél a bizonytalan helyzetektől. Különleges, zöld rózsacsokrot ajánlunk számára!

Március 25.   Irén: Az Irének általában optimisták, kellemes hangulatúak, ha a saját tempójukban, az általuk kiválasztott úton, a számukra megfelelő tempóban haladnak az általuk kitűzött cél felé. Klasszikus újragondolva, gerbera, ahogy még sosem láttad! Ezt javasoljuk.

                    Írisz: Mindig lehet rá számítani, de csak abban, amivel egyetért. Szorgalmas és kitartó azokban a helyzetekben, ahol céljai vannak. Nagyon gyakorlatias és racionális. Írisz a görög mitológiában a szivárvány istennője, így csakis a szivárvány rózsacsokrunkat tudjuk javasolni!

Boldog névnapot Nektek!

 

 

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés