Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágküldés Budapest | Ajándékküldés Budapest | Virágneked.hu | Névnapi Virágcsokor | Online virágre

E heti névnaptár - Boldog névnapot nektek!

Egy kis figyelmesség sose árt, de a rohanó világban képesek vagyunk a hozzánk legközelebb állókról is elfelekezni. Heti névnap összefoglaló a virágneked.hu-tól

Szeptember 17.

A Virágneked.hu minden héten összegyűjti, hogy kinek van névnapja, valamint tippeket és ötleteket adunk, hogy mivel tudjátok meglepni a nagy Őt, Anyukátokat, barátaitokat, kollégáitokat az ő nagy napjukon. 

Kezdjük is a nagy Ő-vel. Ha azt gondolnád, hogy a rózsaküldés elcsépelt, s a vörös rózsa már nem elég trendi, nagyot tévedsz! Rózsát bizony minden alkalomra be lehet vetni, s kecsessége, klasszikud megjelenése és egy kis újragondolás a Virágneked.hu-tól együttesen igazi meglepetést tud okozni. A mi aktuális kedvencünk ez a vidám, mosolygós rózsacsokor, de persze az igazi vallomásokhoz nem javasolhatunk mást mint a klasszikus vörös rózsacsokrot. Ha valami egészen egyedire vágysz, de nem tudod eldönteni melyik színt érdemes választanod, itt egy kis segítség Neked!

Édesanyánk köszöntésére egy klasszikus csokrunkat a Queen of England fantázianévre hallgató csodánkat ajánljuk figyelmetekbe. Ha ennél egy kicsit klasszikusabb csokrot keresel, akkor pedig az Ékszer csokor lesz a tökéletes választás számodra!

Ha barátaidat szeretnéd meglepni, akkor írj nekünk róluk, meséld el milyenek, és mi megkötjük a tökéletes névnapi, születésnapi csokrot! Bízza ránk csokraink nem csak totál egyediek, de amennyiben meséltek az ünnepeltről, az ő személyiség jegyeiket is tartalmazni fogják!

Üzleti partnered szeretnéd megörvendeztetni, vagy kollégádat köszönteni? Sokan nem tudják, de munkahelyi etikett szerint a virág az egyetlen ajándék, melyet illik adni, és illik elfogadni, így tökéletes választás ez a csokor. Ha személyesebbé szeretné tenni az élményt, kérjük használja a megjegyzés rovatot. 

És kiket köszöntünk a héten?

  1. Szeptember 17.   Zsófia
  2. Szeptember 18.   Diána
  3. Szeptember 19.   Vilhelmina
  4. Szeptember 20.   Friderika
  5. Szeptember 21.   Máté, Mirella
  6. Szeptember 22.   Móric
  7. Szeptember 23.   Tekla

BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés