Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
VirágNeked és Effie - díjátadó és virág

Effie is szereti a VirágNekedet

Ne tévesszen meg a cím, Effie kivételesen nem egy elbűvölő hölgy, hanem egy különleges díj, melyért a leghatékonyabb és kreatívabb reklámok versengenek. Érdekel mitől ápolunk különleges kapcsolatot Effie-vel? Most azt is megtudhatod.

Október 21.

Ne tévesszen meg a cím, Effie kivételesen nem egy elbűvölő hölgy, hanem egy különleges díj, melyért a leghatékonyabb és kreatívabb reklámok versengenek.
Érdekel mitől ápolunk különleges kapcsolatot Effie-vel? Most azt is megtudhatod.

A reklámhatékonysági verseny története az Egyesült Államokból indult, ahol 1968-ban hívták életre ezt a különleges rendezvényt.
Azóta is évről évre versenybe szállnak a legkülönbözőbb marketing és kommunikációs társaságok, hogy kreatív reklámkampányaikkal elhozzák a rangos elismerést.

Mitől más Effie, mint a többi ügynökségi verseny?

Nos, egy szóval nehéz lenne leírni. Ám a lényege talán annyi, hogy itt nem elég pusztán valami kreatív megoldással előrukkolni. Ebben a versenyben a számok is legalább olyan fontos szerephez jutnak, mint a kreatív ötletek. Egyszerre kell ugyanis jól felmérni a célcsoportot, megismerni a piaci igényeket és kreatívnak lenni ahhoz, hogy valóban hatékony marketingeszközt vezethessünk be. Effie ezt a hatékonyságot hívatott díjazni.

De mi köze a VirágNekednek Effie-hez?

Mostanra mondhatjuk, hazánkban közös történetünk van.
2012-ben született ugyanis egy egészen különleges VirágNeked film, ami a készítők számára 2013-ban Effie arany díjat ért szolgáltatás kategóriában. Ez a bizonyos film nem volt más, mint az Anyád!
És ahogy a győztesekkel az már csak lenni szokott, Effie-vel is elmélyült a kapcsolatunk. 
Évről évre újra megrendezik a rangos díjátadó estet a Vigadóban, aminek azóta is szerves része a VirágNeked. Hisz egy igazi díjátadó rendezvény elképzelhetetlen virágok nélkül.
A VirágNeked pedig olyan különleges virágkompozíciókkal kápráztatja el a nyerteseket és a résztvevőket, amik legalább olyan népszerűek lesznek mint, maga a díj.
Érdemes tehát kreatívnak lenni, és indulni, ha másért nem legalább egy eredeti VirágNeked kompozícióért! :)
Sok sikert a versenyzőknek! VirágNekedre és Effie-re fel!
Annak pedig, aki még nem látta díjnyertes filmünket, itt a remek lehetőség!

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés