Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
VirágNeked és Effie - díjátadó és virág

Effie is szereti a VirágNekedet

Ne tévesszen meg a cím, Effie kivételesen nem egy elbűvölő hölgy, hanem egy különleges díj, melyért a leghatékonyabb és kreatívabb reklámok versengenek. Érdekel mitől ápolunk különleges kapcsolatot Effie-vel? Most azt is megtudhatod.

Október 21.

Ne tévesszen meg a cím, Effie kivételesen nem egy elbűvölő hölgy, hanem egy különleges díj, melyért a leghatékonyabb és kreatívabb reklámok versengenek.
Érdekel mitől ápolunk különleges kapcsolatot Effie-vel? Most azt is megtudhatod.

A reklámhatékonysági verseny története az Egyesült Államokból indult, ahol 1968-ban hívták életre ezt a különleges rendezvényt.
Azóta is évről évre versenybe szállnak a legkülönbözőbb marketing és kommunikációs társaságok, hogy kreatív reklámkampányaikkal elhozzák a rangos elismerést.

Mitől más Effie, mint a többi ügynökségi verseny?

Nos, egy szóval nehéz lenne leírni. Ám a lényege talán annyi, hogy itt nem elég pusztán valami kreatív megoldással előrukkolni. Ebben a versenyben a számok is legalább olyan fontos szerephez jutnak, mint a kreatív ötletek. Egyszerre kell ugyanis jól felmérni a célcsoportot, megismerni a piaci igényeket és kreatívnak lenni ahhoz, hogy valóban hatékony marketingeszközt vezethessünk be. Effie ezt a hatékonyságot hívatott díjazni.

De mi köze a VirágNekednek Effie-hez?

Mostanra mondhatjuk, hazánkban közös történetünk van.
2012-ben született ugyanis egy egészen különleges VirágNeked film, ami a készítők számára 2013-ban Effie arany díjat ért szolgáltatás kategóriában. Ez a bizonyos film nem volt más, mint az Anyád!
És ahogy a győztesekkel az már csak lenni szokott, Effie-vel is elmélyült a kapcsolatunk. 
Évről évre újra megrendezik a rangos díjátadó estet a Vigadóban, aminek azóta is szerves része a VirágNeked. Hisz egy igazi díjátadó rendezvény elképzelhetetlen virágok nélkül.
A VirágNeked pedig olyan különleges virágkompozíciókkal kápráztatja el a nyerteseket és a résztvevőket, amik legalább olyan népszerűek lesznek mint, maga a díj.
Érdemes tehát kreatívnak lenni, és indulni, ha másért nem legalább egy eredeti VirágNeked kompozícióért! :)
Sok sikert a versenyzőknek! VirágNekedre és Effie-re fel!
Annak pedig, aki még nem látta díjnyertes filmünket, itt a remek lehetőség!