Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágneked.hu | Névnap | Születésnap | Virágrendelés | Virágküldés | Online ajándékküldés

El ne felejtsd! - Boldog névnapot Nektek!

Ne izgulj, segítünk az ajándék választásban! Névre szóló ajándék tippekért kattintsatok!

Július 30.

 Július 30.   Judit: A név viselőiben sok a művészi hajlam. Eredeti ötleteik vannak, és ezeket alkalmazzák is önkifejezésük során. Önbizalmuk elegendő arra, hogy ötleteiket megvalósítsák. Az is támogatja őket terveik megvalósításában, hogy kiválóan tervezik meg tennivalóikat. Bár könnyen ismerkednek, mégsem maradnak könnyen nyugodtak a másokkal való érintkezés során.  A Judit név egybefonódik az alkotással, mi mindenképp olyan ajándékot választanánk számukra, amellyel megélhetik az alkotás örömét: csináld magad fűszernövény!

                  Xénia: Görög eredetű, a xénia szóból, ami eredetileg vendégeknek szánt ajándékot, illetve annak feliratát jelentette. Jelentése: vendég, idegen. Könnyen teremt kapcsolatot, az emberek elfogadják véleményét. Vannak adottságai arra, hogy közösséget vezessen.  Rózsa és tulipán csokrot ajánlunk az ünnepeltnek!

  Július 31.   Oszkár: Az Oszkár a régi germán Ansgar névből származó angol és skandináv névből ered, jelentése istenség, dárda. Bár kevesen merik megkockáztatni, hogy férfiaknak virágot adjanak, mégis mi ebben az esetben mi ezt a jogar csokrot javasoljuk!

  Augusztus 1.   Boglárka: Élvezi a teljesség élményét, miközben figyelmesen dolgozik egy-egy feladaton. Mindenről gondoskodik, ami a birtokában van, ennek köszönhető, hogy tárgyai igen sokáig kitűnő állapotnak örvendenek. A kiadásaira is gondosan figyel, nem költ semmire, amit nem tart szükségszerűnek. Jó feje van a matematikához, kellő türelme és minden apró részletre kiterjedő figyelme pedig alkalmassá teszi arra, hogy például könyvelői feladatot lásson el.  Egy különleges csokorral bármikor leveheted a lábáról: pünkösdi rózsa!

  Augusztus 2.   Lehel: Finnugor-magyar eredetű, Lél (Lehel) kalandozó magyar vezér nevéből. Jelentése: lélek, lélegzik. Csak a vezetői pozícióban érzi jól magát, meg is tesz mindent annak érdekében, hogy kivívja környezete tiszteletét. Egyértelmű a választás: Kreinbacher extra dry pezsgő!

  Augusztus 3.   Hermina: Számára az érzelmi biztonság, a család központi szerepe a legfontosabb dolog. Mindent felad azért, hogy a családot szolgálja. Természetes, egyszerű, de nagyszerű: küldjön igazán nyári csokrot Herminának!

  Augusztus 4.   Dominika: A kilencvenes években is gyakran előfordult és a kétezres években is benne van első ötven név között. A Dominika nevet viselő harcias, küzdeni tudó egyéniség. Gyakran vállal erejét maghaladó feladatokat, melyet aztán nehezen tud teljesíteni. Egy ilyen különleges lány, valami különlegeset érdemel, Pazar névnapi ajándékot!

                           Domonkos: Latin eredetű, a Dominicus névből. Jelentése: az Úrhoz tartozó, az Istennek szentelt. Kiteljesedése az emberek szolgálata, sorsfeladata a család, az összetartozás, mely erejét jellemzi. Nagyon sebezhető és érzékeny ember. Egy jó beszélgetéshez dukál a finom bor, mi ezt javasoljuk Domonkos számára!

  Augusztus 5.   Krisztina: A Krisztina név a függetlenséget különösen igénylő személyiség kialakulásában játszhat szerepet. Ha elvállal egy feladatot, szereti úgy elvégezni, ahogy azt ő látja a legjobbnak. Mások ehhez igazodhatnak, ha segíteni akarnak, de ha nem, akkor jobb, ha más dolgok felé fordulnak. Csak arra koncentrál, amit csinál, így sokszor nem észlel olyan emberi jelzéseket, melyek figyelembevétele nélkül nemcsak csapatmunka nem létezik, de a személyes kapcsolattartás is lehetetlenné válik. Ezért nehezére esik, hogy másokkal harmóniában dolgozzon együtt.  Különleges csokor: hortenzia labda számukra a tökéletes ajándék!

 

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés