Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Ajándékküldés Budapest | Születésnapi ajándékküldés | Névnapi ajándékküldés | Viraágneked.hu

Folytatódik az októberfest, most a Virágnekednél! :)

A legtöbb helyen épp múlthéten ért véget az Októberfest, de nincs ok az aggodalomra! A Virágneked újdonsága, hogy csokrod mellé sört is rendelhetsz!

Október 12.

Méghozzá, nem is akármilyet!

Egyedi újítást vezet be a Virágneked, csokrod mellé már sört is rendelhetsz. Kivételes ajándék, kifinomult ízléssel rendelkezőknek! A különleges belga és/vagy trappista söreinket különböző kiszerelésekben, méretekben és kiegészítőkkel megtalálod a webshopunkban! Ha pedig beülnél valahova, ahol a környezet ugyanolyan különleges, mint a sörválaszték, mindenképp gyere el hozzánk a Kossuth térre!

Legújabb kínálataink:

La trappe:

A csomag tartalma 1 db 0,75l-es 10%-os trappista sör ale két darab pohárral

Belgian Craft Beer selection

Igazán bevállalósaknak ezt a meglepetés kostoló élményt ajánljuk. A csomag tartalma 6 üveg, gondosan válogatott 0,33 l-es üveg.

Chimay trappista sör:

Különleges ajándékcsomag a sörök kedvelőinek. 3db 0,33 l -es Climay trappista sör, valamint egy sörös kehely.

Cuvée Des Trolls - Party hordó

Troll sör nem csak trolloknak. Talán ismerős lehet a Duduission-i sörgyár, melyet 1769-ben alapítottak. A Party hordó 5 l, 7%-os erős aranyszínű ale-t tartalmaz. Trollkodd meg a partyt, nem fogod megbánni! :)

Delirium tremens - Party hordó

Sokaknak ismerős lehet ez a különleges belga sör, a rózsaszín kiselefánttal. Ha valami extravagánsra vágysz a partykon, mindenképp ajánljuk. Az 5l-es kiszerelés 8,5%-os erős aranyszínű ale-t tartalmaz.

Ne feledjétek, a Virágnekednél az a fontos, hogy minden csokor egyedi legyen, a megrendelő kívánságaihoz igazítva. És mostmár ezzel a csodálatos lehetőséggel kiegészülve! :)