Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Frézia csokor - Virágküldés Budapest

Frézia csokor

Ha vidám és illatos virágot szeretnél küldeni.

Szeptember 17.

Ha valami igazán minden korosztálynak megfelelő, vidám és illatos virágot szeretnénk küldeni, ekkor a frézia csokor tökéletes választás.

A kedvelt, színes virágról talán kevesen tudják, hogy Dél-Afrikából származik, így a forró napon érzi magát a legjobban. Nevét mégsem afrikai gyökerei alapján kapta, hanem az őt felfedező Dr. Freese német fizikusról, orvosról, aki kedvtelésből gyűjtötte.

Mint minden virágnak, így a fréziának is különleges jelentése van virágnyelven. A szemet gyönyörködtető, színes virág életteli, és tele van energiával, ezért otthonunk igazi dísze lehet. A nyár illatát, színeit, hangulatát adjuk annak, akinek ilyen virágot küldünk.

 

A frézia mivel rengeteg színben létezik, minden üzenetünket, érzelmünket kifejezheti virágküldéskor is. Van frézia fehérben, sárgában, pirosban, lilában, narancsban, rózsaszínben. Ezek közül azonban minden szín külön jelentéssel is bír: A fehér az ártatlanság, tisztaság, hűség; a sárga az energia, a türelem és a bölcsesség; a lila a szenvedély, a remény, jókedv, hit; a piros a szerelem, szenvedély; a narancs a kitartás és erő, a rózsaszín pedig a romantika, életöröm szimbóluma.

Egy frézia csokorral valóban sokféle érzelmet kifejezhetünk, így mindenkinek megfelelő lehet frézia csokrunk, aki szereti az izgalmas színeket, a nyári hangulatot. Ne habozz és vedd igénybe online virágküldő szolgálatunkat! Lepd meg szeretteidet frézia csokorral!