Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágküldés Anyák napjára | Virágküldés | Rózsa küldés | Ajándékküldés

Hála világnapja

Ezen a napon gondoljunk azokra, akiknek igazán hálásak lehetünk az év során, és kedveskedjünk nekik egy apró ajándékkal!

Szeptember 21.

Talán kevesen tudják, hogy szeptember 21-e a hála világnapja. Ezen a napon gondoljunk azokra, akiknek igazán hálásak lehetünk az év során, és kedveskedjünk nekik egy apró ajándékkal ezen alkalomból.

Anyáknapján az édesanyákat, nagymamákat felköszöntjük ugyan, de mégsem lephetjük meg őket elégszer. Milyen csodás lehet arcukra ülő öröm, ha akkor küldünk ajándékot, vagy virágot számukra, mikor ők maguk sem számítanak rá. Fejezzük ki hálánkat családtagjainknak a szeretetért, és a türelemért, amivel körülvesznek minket egész évben; vagy épp barátainknak, mert mindig mellettünk vannak,; a pedagógusoknak, akik gyermekeinkkel törődnek; az orvosoknak, akiknél világra jöttek utódaink, vagy épp meggyógyítottak minket, esetleg rokonunkat; párunknak, aki a bajban is kitart mellettünk; munkatársunknak, aki megkönnyíti életünket hivatásunkban.
Ez csak néhány példa arra ki mindenkinek küldhetünk virágot, figyelmességet ezen a különleges napon.

De milyen ajándék küldésével lehet megörvendeztetni azt, akinek igazán hálásak vagyunk? Erre mutatunk most remek tippet!
Egy gyönyörű virágcsokorral mindenki azt tudja mondani, hálás vagyok. Igazán méltó ehhez a gyönyörű szóhoz: köszönöm, „Könnyed figyelmesség” liliomcsokrunk.
Könnyed figyelmesség” egy virágküldés részünkről, amiben a liliomok az ártatlanság mellett, a gyengéd érzelmeket is kifejezik. Küldjünk ajándékot, édességet, szerezzünk meglepetést mindenkinek, akinek valamiért köszönetet szeretnénk mondani!

A virágküldés, ajándékküldés csodás meglepetés, és az örömforrása lesz szeretteinknek a hála világnapján is! Küldjön egy könnyed figyelmességet Ön is!