Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Smuz Café - Virágbolt

Hedonista bázis

A Smúz Café és a Viragneked.hu nemcsak az online, de az offline világban is olyan szolgáltatást és hangulatot, életérzést nyújt, amire még a nagyhírű Forbes magazin is felfigyelt. Egy kétoldalas anyagot hoztak le rólunk a méltán ismert és elismert magazinban, amire nagyon büszkék vagyunk.

Június 15.

Látványra épített kreatív fészek

A cikk egészen a kezdetektől veszi végig személyes kis sikertörténetünket: a 2014-es alapítástól egészen napjainkig összefoglalja, mi az, amiben a Smúz Café és a Viragneked.hu igazán jó. A válasz: a látvány. Lugosi Viktória és Müller László házaspár közösen vezeti a vállalkozást – szerencsére mindketten energikus és lelkes emberek, no és persze a kreativitás sem hiányzik belőlük, így a Smúz Café sem csak egy egyszerű üzleti vállalkozás, sokkal inkább egy kreatív fészek, ahol kortárs művészek is gyakran megfordulnak, hiszen a virágcsodák és a frissen főzött kávé illata senkit sem hagy hidegen.

„Egy kis Párizs Budapest szívében”

A Smúz Café az egyetlen teraszos kávézó a belváros szívében, ahonnan kávénk kortyolgatása közben gyönyörködhetünk a Parlamentben, és magunkba szívhatjuk a Duna part egyedülálló hangulatát. Legújabb fejlesztésként pedig akár a Parlamenttel is fotózkodhatunk az ötletes szelfipont előtt. A kávézó egyébként 20 éve virágboltként működik, napjainkban pedig a Viragneked.hu virágküldő szolgáltatás átvevőpontjaként is üzemel – és népszerűségére jellemző, hogy még a Kossuth tér tavalyi felújítását is túlélte.

Saját ötlet saját erőből megvalósítva

Akár a kávézóról, akár a virágboltról, akár a virágküldésről van szó, a vállalkozás sikere a minőségi szolgáltatásban és a folyamatos önképzésben rejlik – és a törekvésben, hogy mindig a lehető legjobbat nyújtsák. A Virágneked.hu a világ 150 országába küld virágcsokrokat, Magyarországra pedig általában pár óra alatt szállítják ki a megrendelt virágkölteményeket. A cég forgalmának fele származik virágküldésből, a másik fele pedig a hihetetlenül igényes, csodálatosan berendezett és a világ legjobb kávégépével dolgozó kávézó bevételéből származik. Elsőre hihetetlen, de működőképes kombináció, melynek sikerében az egyedi ötletnek, a kitartó munkának és a folyamatos fejlődni vágyásnak egyaránt része van.

A profitnál fontosabb a megteremtett érték

A profilváltás persze nem mindig jár azonnali nyereséggel, sőt: a Viragneked.hu esetében az átalakítás előtt éveken át sikeresen működő virágbolt kávézóként épphogy képes kitermelni a város legdrágább teraszának bérleti díját és 11 fő alkalmazott fizetését és járulékait. Valószínűleg még további pár évbe telik majd, mire a Smúz Café visszahozza a befektetett pénzt, ami leginkább annak köszönhető, hogy exkluzivitása és igényessége ellenére a hely hihetetlenül baráti árakkal dolgozik. Mert nekik a profitnál a létrehozott érték sokkal, de sokkal többet számít.

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés