Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Smuz Café - Virágbolt

Hedonista bázis

A Smúz Café és a Viragneked.hu nemcsak az online, de az offline világban is olyan szolgáltatást és hangulatot, életérzést nyújt, amire még a nagyhírű Forbes magazin is felfigyelt. Egy kétoldalas anyagot hoztak le rólunk a méltán ismert és elismert magazinban, amire nagyon büszkék vagyunk.

Június 15.

Látványra épített kreatív fészek

A cikk egészen a kezdetektől veszi végig személyes kis sikertörténetünket: a 2014-es alapítástól egészen napjainkig összefoglalja, mi az, amiben a Smúz Café és a Viragneked.hu igazán jó. A válasz: a látvány. Lugosi Viktória és Müller László házaspár közösen vezeti a vállalkozást – szerencsére mindketten energikus és lelkes emberek, no és persze a kreativitás sem hiányzik belőlük, így a Smúz Café sem csak egy egyszerű üzleti vállalkozás, sokkal inkább egy kreatív fészek, ahol kortárs művészek is gyakran megfordulnak, hiszen a virágcsodák és a frissen főzött kávé illata senkit sem hagy hidegen.

„Egy kis Párizs Budapest szívében”

A Smúz Café az egyetlen teraszos kávézó a belváros szívében, ahonnan kávénk kortyolgatása közben gyönyörködhetünk a Parlamentben, és magunkba szívhatjuk a Duna part egyedülálló hangulatát. Legújabb fejlesztésként pedig akár a Parlamenttel is fotózkodhatunk az ötletes szelfipont előtt. A kávézó egyébként 20 éve virágboltként működik, napjainkban pedig a Viragneked.hu virágküldő szolgáltatás átvevőpontjaként is üzemel – és népszerűségére jellemző, hogy még a Kossuth tér tavalyi felújítását is túlélte.

Saját ötlet saját erőből megvalósítva

Akár a kávézóról, akár a virágboltról, akár a virágküldésről van szó, a vállalkozás sikere a minőségi szolgáltatásban és a folyamatos önképzésben rejlik – és a törekvésben, hogy mindig a lehető legjobbat nyújtsák. A Virágneked.hu a világ 150 országába küld virágcsokrokat, Magyarországra pedig általában pár óra alatt szállítják ki a megrendelt virágkölteményeket. A cég forgalmának fele származik virágküldésből, a másik fele pedig a hihetetlenül igényes, csodálatosan berendezett és a világ legjobb kávégépével dolgozó kávézó bevételéből származik. Elsőre hihetetlen, de működőképes kombináció, melynek sikerében az egyedi ötletnek, a kitartó munkának és a folyamatos fejlődni vágyásnak egyaránt része van.

A profitnál fontosabb a megteremtett érték

A profilváltás persze nem mindig jár azonnali nyereséggel, sőt: a Viragneked.hu esetében az átalakítás előtt éveken át sikeresen működő virágbolt kávézóként épphogy képes kitermelni a város legdrágább teraszának bérleti díját és 11 fő alkalmazott fizetését és járulékait. Valószínűleg még további pár évbe telik majd, mire a Smúz Café visszahozza a befektetett pénzt, ami leginkább annak köszönhető, hogy exkluzivitása és igényessége ellenére a hely hihetetlenül baráti árakkal dolgozik. Mert nekik a profitnál a létrehozott érték sokkal, de sokkal többet számít.