Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Halloween - Virágrendelés online

Helló Halloween!

Mindenszentek előestéjén immár Magyarországon is egyre jobban elterjedt, hogy megünnepeljük a Halloweent. Mutatunk néhány ötletet, hogy tökéletes legyen otthoni dekorációnk és a hangulat!

Október 30.

Erre a különleges alkalomra nem pusztán faragott tökökkel és denevérekkel díszíthetjük fel otthonunkat. Egy izgalmas, halloweeni virágdekoráció remekül kiegészíti a fentieket, és éke lehet ilyenkor is otthonunknak.

 

Virágdekorációval bármilyen hangulatot meg tudunk teremteni, így egy sárga virágcsokor, egy tök belsejébe tűzve kimondottan szemet gyönyörködtető, és ötletes kísérője lehet az ünnepnek.
Nem csak a Halloweenra reflektál ezzel dekorációnk, hanem a sárga virágokban az ősz színei is visszaköszönnek. Ötletes virágdíszünk egyszerre vidám, színpompás és még az esti buliban is megállja a helyét az asztalon.

 

Csokit, vagy csínyt!

A halloweeni szokások másik fontos része a Csokit, vagy csínyt: édességszerző túra.
Ha biztosítani akarjuk, hogy teljesen autentikus legyen az ünnep a megfelelő halloweeni virágdekoráció és körítés mellett, csokoládéról is gondoskodnunk kell. A legjobb, ha a kis látogatókat minőségi édességgel fogadjuk, ezek a kézzel készült édességek egészségesek is, hisz kiváló alapanyagokból magas odafigyelés mellett készülnek.
Milyen csokit kínálunk mi Hallowenra ezek alapján?
A Lyra csokoládédrazsénk mindenkinek elbűvölik az érzékeit, legyenek azok kicsik, vagy nagyok.

Ha beszereztük a halloweeni csokoládét, elkészült a halloweeni virágdekoráció, és sárga csokrunkkal, és a tökökkel vidám, bolondos hangulatot teremtettünk, akkor ideje felhúzni a jelmezt, és indulhat a móka!