Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Rózsa | Rózsaküldés | Rózsa csokor | Virágneked

Híresek és szépek I.

Azt talán kevesen tudják, hogy a rózsák nem csak a virágcsokrok sztárjai, hanem igazi hírességek is akadnak köztük.

November 04.

Kezdjük az első szállal, aki nem más, mint maga Ingrid Bergman.
A különleges színű, bársonyos, vörös tearózsafajta, pont azt az eleganciát sugározza, amit nevének ihletője, a legendás svéd színésznő, a Casablanca főszereplője.
1983 óta tartjuk számon ezen a néven ezt a rózsát, amit dán nemesítők kereszteztek, és mára az egyik legkedveltebb vágott rózsa lett.

A második szál legyen a Dolly Parton.
Mindenki ismeri az „I will always love you” című számot, bár azt kevesebben tudják, hogy a dalt eredetileg Dolly Parton country-énekesnő énekelte. Az énekeső oly népszerű hazájában, hogy bizony egy igen különleges rózsát is elnevezett róla egyik tisztelője.
A narancs-vörös virágú tearózsa 1984 óta viseli ihletője nevét, melyre maga a múzsa is olyan büszke, hogy saját kertjében is több tő Dolly Parton rózsát nevel.

A harmadik szál ezúttal Betty White.
A legendás színésznő, Amerika kedvence. Annyira szeretik, hogy egy 2001-ben André la Notre néven bemutatott rózsát is átkereszteltek miatta. Így vált ismerté 2004-ben Betty White-ként, ez a különleges, halvány, egyedi, klasszikus stílusú virág, ami pont azt sugározza magából szirmaival, amit az USA egyik legkedveltebb komikája.

Háromfajtából már igen mutatós rózsacsokrot készíthetünk, ezekkel a hölgyekkel, pedig valóban különleges virágot küldhetünk szeretteinknek. Ne várjon tovább, küldjön még ma virágot, hogy kifejezze szeretetét!
 

Ha még többet szeretne megtudni, híres rózsákról, melyek csokorba kötve is gyönyörűek, kövesse blogunkat!