Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
karácsonyi ajándékcsomagok

Karácsonyi köszönet üzleti partnereidnek! Ne feledkezz meg róluk!

Egy kedves gesztus év végén üzleti partnereiddel is elmélyíti kapcsolatotokat. Miért? Itt megtudhatod.

December 16.

Egyre többen vagyunk a vállalkozói és nagyvállalati világban. Mindegy, hogy egy kis üzleted van, vagy épp egy nagyvállalatot vezetsz abban mindenki egyet kell, hogy értsen a figyelmesség megtérül.

Képzeld csak el, hogy karácsonyi ajándékcsomagot kapsz egy üzleti partneredtől. Te mit érzel ilyenkor?

Igen, nem vagy vele egyedül. Hálás vagy, jól esik a figyelmesség, és bizony nem mész el mellette szó nélkül. 
Ha hazaviszed és kitöltöd a jóminőségű bort, eszedbe fog jutni az illető, hogy milyen kedves volt, figyelmes, és milyen remek ízléssel választott meglepetést.
Nem fogod elfelejteni. 

Sőt akkor is eszedbe fog jut az  üzleti partner, akitől ajándékcsomagot kaptál, amikor véget ér az ünnep. Egyszer csak érkezik egy levél tőle, vagy egy telefon, és bevillan, igen. Nagyon figyelmes volt, és már szívesebben válaszolsz neki, egy fokkal kedvesebben veszed fel a telefont akkkor is, amikor épp nincs kedved.

Ennyi a titok. A hosszútávú, jó üzleti kapcsolat alapja a bizalom. Ezt úgy mélyítheted el, javíthatod, ha rendszeresen ápolod, ha érezteted partnereddel milyen fontos neked, nagyra becsülöd kapcsolatotokat.

Ne feledd! Egy figyelmes meglepetés, ajándékcsomag többet ad ezer szónál, sőt megteremti a lehetőségét, hogy újra kapcsolatba lépjetek, hisz illik megköszönni a kedvességet.

Rendelj karácsonyi ajándékcsomagot üzeltfeleidnek még ma!