Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
 Smúz-Virágneked | Café Smúz | Virágneked.hu |

Kávéházak éjszakája: Programok a Café Smúzban!

A Smúz by Night koncert-, és party sorozatából már jól tudjuk, a Café Smúz épp akkora - ha nem nagyobb- élmény éjszaka, mint nappal. Most egész más programokkal jelentkezünk, éjszaka!

Május 16.

A speciality kávé, a virágbolt, és a dizájn találkozik a Smúzban, melynek hatalmas ablakaiból és a teraszáról a Parlamentre és a Mátyás templomra látni. Egy hedonista hely. Ha bent ülsz is olyan, mintha egy kertben lennél. Nem csak a kávé, a sütemények is a legjobb alapanyagokból készülnek, mindenhez házi tejet kapsz, harminc féle belga sört kínálnak, olasz fagylaltot, kérhetsz bármit, kapsz virágot a tányérodra is. Ízek, design és kultúra egy helyen. Illat és aroma.

21:00 -Lugosi Viktória: Vándorhomár

A könyvhétre megjelenő regényből először itt olvas fel a szerző

Arnold. Bori. János. Liza. Egy zöldséges. Egy banktisztviselő. Egy történelemtanár. Egy háziasszony. Látszólag semmi közös nincs bennük. De a város, ahol élnek, a kor, amely megfosztja őket álmaiktól és lehetőségeiktől mégis összeköti őket. A rendszerváltás áldozatai ők mind a négyen. Azok, akiknek nem egészen úgy sikerült, ahogy elképzelték, mégse adták fel.

 

Lugosi Viktória: Ajvé

Egy nagyon érzékeny, jóérzésű kislány meséli el gyerekkorának legmeghatározóbb élményeit és emlékeit. Mesél világszép édesanyjáról, egykor szebb napokat látott úrinő nagymamájáról, édesapjánál tett vasárnapi látogatásairól, a fantasztikus, szeretetre méltó nevelőapáról, az osztálytársakról, a Kádár-kor összes szépségéről és fájdalmáról, táborokról, amerikai rokonokról és illatos radírokról…

Az először 2000-ben megjelent Ajvé egy család három generációját mutatja be finom humorral és mély emberismerettel.

22:00-MISKIN HERCEG

A Katona József színház vendégjátéka a Smúzban

Dosztojevszkij A félkegyelmű című műve alapján.

Schneider gyógyintézete. Svájc. Miskin herceg vissza-visszapillant életére a szanatóriumból. A tisztaság, a naivitás és a jóság ideái oldódnak fel a megromlott világ valóságában.

Takátsy Péter monodrámája másképp tekint a klasszikusra, megelevenített figurái egyre árnyalják Miskin személyiségét, mind közelebb hozva Dosztojevszkij századokon átívelő hősét.

Miskin herceg: Takátsy Péter

Konzultáns: Ascher Tamás

Az eredeti bejegyzést és a további programokat itt találjátok.

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés