Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Karácsony | Virágküldés Budapest | Ajándékküldés | Virágneked | Advent

Karácsony extrákkal - adventi divat a Virágnekedtől!

Ma kinyíltak az első ablakocskák az adventi kalendáriumban, vasárnap pedig gyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Na de milyet szerezzünk be?

December 01.

Virágneked kínálatában mindent megtalálsz! Ha valami hagyományosat szeretnél, keress minket! Ha valami egészen újat, igazán 2017-et, várunk szeretettel! Nálunk a Te boldogságod a legfontosabb, boldogan elkészítjük álmaid koszorúját! Sőt! Küldj ajándékba! A virágküldés élményének karácsonyi kiadása, ajándékozz boldogságot!

Na de mik az idei trendek?

Fonal és szőrme mindenhol! A hagyományos, piros-arany-zöld hármast felváltották a vidám élénk színek. Kiválló kiegészítője a lakásnak, amely mosolyt csal az egész család arcára!

Figyeljünk az apró részletekre!

Már december elején felidézhetjük a mézeskalács illatát, és emlékezhetünk arra, hogy milyen is volt gyermekként hasítani a szánkóval. Az apró dekoráció előcsalogatja a bennünk élő gyermeket, vidámságot hoz az adventi készülődéshez!

A Skandináv titok: kötött koszorú

A Skandináv lakberendezés itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, nem hiába! Fonal alapú, kötött tárgyak melegséget hoznak otthonunkba. Egy ilyen darab mellett mindenkinek a fehér karácsony jut eszébe, a jól megérdemelt forró csoki, a családi hógolyózás után!

A Virágneked kedvence: Szőrme!

Kicsit bolondos, mégis elegáns, vidám színek, elképesztő tapintás! Minden koszorú egyedi, és természetesen igazodunk a megrendelő igényeihez, addig is, bemutatjuk a saját kedvenceinket!

Itt találjátok a Virágneked karácsonyi termékeit!

Ne feledjétek, vasárnap gyújtjuk az első gyertyát! Mindenkinek békés, boldog készülődést kívánunk!