Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez

Legjobb Valentin napi meglepetések

Íme egy kis inspiráció a Valentin napi meglepetéshez. Összeállítottuk a legjobb videókat nektek.

Február 13.

 

Ha hosszú ideje nem láttátok egymást, akkor a legjobb meglepetés te magad vagy! :)

 


Játékos ajándék a lufi imádóknak ! (Aki korábban nem szerette a lufit, az most tuti megkedveli ha meglátja ezt a videót :) )


 


Egy fiatal srác még a szobáját is “feláldozta”  szerelemének, hogy meglepje őt Valentin nap alkalmából. :) Aranyos nagyon! 

Szívecskés lufi, plüss mackó,csoki,virág ezek aztán az “all-in” ajándékok  Valentin napra.

 

Alyshah & Shaneel már hosszú ideje egy párt alkotnak, még a közép iskolában ismerték meg egymást. Az együtt töltött  öt év után Shaneel úgy gondolta, hogy eljött az ideje, hogy feltegye a nagy kérdést. Erre egy igazán egyedi meglepetést talált ki Alyshahnak. (Nem aprózta el az biztos) Nézd meg a videót, hogy megtud mi volt az.. :)

 

Van olyan amit nem kell kimondani! A szerelem a szeret az amit ki kell mondani! Virággal mindent elmondhatunk, de azért egy jól sikerült mondattal kifejezhetjük egyéniségünket, stílusunkat. Amikor eldöntötted,hogy virággal szerzel örömet, gondold végig, hogy fokozhatod a meglepetést, erre a legizgalmasabb forma a virágküldés. Egyik lehetőség amikor otthon váratlanul becsengetnek hozzá ,vagy a munkahelyén mindenki csodálatára megkapja a csokrát - amit Te küldesz neki! Mikor szerezz örömet, ha nem Valentin napon!  Távolság nincs - csak rajtad múlik! Mi készen állunk!

www.viragneked.hu