Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Bazsarózsa | Pünkösdi rózsa | Peónia | Virágneked.hu | Rózsa küldés | Rózsaküldés

Heti névnaptár – Hogy el ne felejtsd!

Gyertek el hozzánk, és ünnepeljünk együtt, vagy küldj ajándékot kényelmesen otthonról! Lepd meg szeretteid nevük napján!

Augusztus 14.

 

Augusztus 14.   Marcell

A Marcell névű férfiak független, magabiztos személyiséggel rendelkeznek.Szeretik az egyedi, különleges ajándékokat, így számukra leginkább ezt a különleges kandírozott mentalevelet ajánljuk, a viragneked.hu kínálatából! Boldog névnapot Marci, Marcell!

Augusztus 15.   Mária

Bájos, természetes, ártatlan. Ezek azok a szavak, amik először jutnak az ember eszébe, ha meghallja a Mária nevet. Számukra természetesen egy lélegzetelállító, egyedi csokrot ajánlunk, kiegészítve ezzel a színes Macaron válogatással, aminek senki sem tud ellenállni. Boldog névnapot Marcsi, Mária!

Augusztus 16.   Ábrahám

Céltudatos, amit egyszer kiejt a száján azt véghez is viszi. Ábrahám szereti mutatni az utat, az otthon és a család felépítésében is nagy szerepet vállal. Klasszikus ajándék, mégis különleges: magabiztosan ajánljuk számukra ezt a különleges üveg bort, ami nem csak a külsejével hódít! Boldog névnapot Ábrahám!

Augusztus 17.   Jácint

A Jácint név zavarba ejtően különleges. Férfi név, virágba csomagolva. Nem csoda, hogy az ünnepelt feltűnően jó kiállással és családcentrikus, békés természettel rendelkezik. Boldog névnapot Nektek! Ha meg akarod lepni Jácint nevű ismerőseidet, ezt a málnapelyhes cukorkát ajánljuk.

Augusztus 18.   Ilona

Fenséges, méltóságteljes személyiség. A név eredeti jelentése: 'Nap szépségű', 'Hold szépségű', így természetesen NapNeked csokrunkat ajánljuk erre a névnapra. Boldog névnapot Ilona!

Augusztus 19.   Huba

Érzelmi indíttatású, hirtelen ember, aki szereti, ha van kire számítania. Mutasd meg Neki, hogy te vagy az az ember, küldj névnapjára iMÁDlak! bort, vagy gyertek el a Café Smúzba és beszélgessetek egy jót, egy igazán különleges helyen! Mi pedig boldog névnapot kívánunk minden Hubának!

Augusztus 20.   István

Kevesen tudják, hogy az István név jelentése: koszorú. Kevesen tudják, hogy ez egy különleges szimbólum, ezzel díszítették a házat fiúgyermek születésekor, házasságkötéskor, illetve ezzel jutalmazták a versenyek nyerteseit. Mi ezt a különleges bort ajánljuk a tüzijáték mellé! Isten éltesse az Istvánokat!