Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágok - Internetes virágküldés

Megújult a Viragneked.hu!

Elindult a Viragneked.hu új weboldala. Mivel fontos számunkra, hogy könnyen, átláthatóan és gyorsan tudjatok virágot küldeni a világ bármely pontjára, igyekeztünk megkönnyíteni számotokra a navigációt, a vásárlást, és pár új extrával is készültünk.

Június 05.

Átláthatóbb tartalom


A jelentősebb alkalmak, virág- és ajándéktípusok, színek, stílus és életérzés szerint egyaránt szétválogattuk Nektek a legszebb csokrokat. Az aktuális és a legnépszerűbb ajánlatokat a főoldalon külön is összeszedtük, az egyes kategóriákon belül pedig többféle szempont (név és ár) szerint szűrheted a kilistázott termékeket. Így valóban két kattintás a számodra legmegfelelőbb összeállítás megvásárlása – még akkor is, ha előzetes elképzelés nélkül toppansz be oldalunkra.

Extra funkciók


A Viragneked.hu regisztrált felhasználói bejelentkezés után számos hasznos funkcióhoz férhetnek hozzá, melyek megkönnyítik a vásárlást. A regisztrációs űrlap kitöltése alig 2 percet vesz igénybe, ezután pedig akármikor bejelentkezel, hozzáférhetsz kívánságlistára gyűjthető kedvenc csokraidhoz, menedzselheted rendeléseidet és aktuális kosaradat, valamint a pénztáron keresztül történő fizetéshez is saját profillal kell, hogy rendelkezz.

Biztonságos vásárlás


Regisztrált felhasználóként pillanatok alatt küldhetsz virágot a világ bármely tájára, és mindezért még a kedvenc foteledből sem kell felállnod. Bankkártyás fizetéssel azonnal rendezheted vásárlásaidat, és nem kell az összeg bankok közötti átvezetésére várnod. Biztonságos fizetési rendszer garantálja, hogy illetéktelenek sosem férhetnek hozzá sem személyes, sem banki adataidhoz.