Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Valentin nap virágküldés

Mondd el virágnyelven: Szeretlek!

Közeledik a Valentin nap. Már mindannyian lázban égünk, még azok is, akik kevésbé lelkesednek az ilyen ünnepek iránt. Amúgy is mindenki szívesen lepi meg egy apró figyelmességgel kedvesét, erre pedig remek alkalmat ad ez a nap. Még annak is átvillan az agyán, hogy vajon kap-e egy szál virágot, vagy egy kis apróságot, aki amúgy elvben tiltakozik az egész Valentin napi hagyomány ellen.

Február 05.

De mivel is tehetnénk színesebbé a Valentin napot?


http://viragneked.hu/userfiles/termekek/_DSC0304-137.jpgAz ünnep elmaradhatatlan kelléke a Valentin napi virágküldés, hiszen egy gondosan kiválasztott Valentin napi virágcsokorral minden érzelmünket kifejezhetjük. Egy csábító, vörös rózsacsokor segítségével, a szerelmet, és a bujaságot egyszerre mondhatjuk el.
Ebben remek partner Vallomás neki csokrunk, ami nevéhez méltóan, valóban igazi virágvallomás lesz Kedvesünk számára. Aki ilyen vörös rózsát kap Valentin napi virágküldés alkalmával, biztosan nem fog kételkedni, mit jelent párjának. A lehető legegyértelműbb módon, virágnyelven kapja meg az üzenetet: Szeretlek, kellesz nekem!

http://viragneked.hu/userfiles/termekek/155--IMGL7755.jpgHa pedig kicsit fiatalosabb virágcsokrot képzelnénk el, mert a klasszikus, vörös rózsacsokor talán nem elég trendi a kedvesünk számára, akkor sem kell sokáig keresgélni. A VirágNeked kínálatában újraértelmezve is megtalálható a rózsacsokor. Ez garantáltan leveszi lábáról azt a hölgyet is, aki amúgy nem rajong a vörös rózsáért.
Ezzel a fiatalos, modern, a vörös és rózsaszín különféle árnyalataiban pompázó kerek rózsacsokorral senki nem foghat mellé valentin napi virágküldés alkalmával. Dobogó szív csokrunk, a vörös színárnyalataival játszva mondja el szavak nélkül, hogy mit is jelent a másik.

Mivel lephetjük meg párunkat a Valentin napi virágküldés mellett?

Az édesség mindig jó választás mindkét nem számára, hisz a minőségi csokoládé, igenis beindítja az érzékeket. Mivel a kakaótartalom endorfint termel, biztosan boldoggá teszi a megajándékozottat. Ahhoz, hogy elindítsuk az esti romantikát minden adott a VirágNekednél: Valentin napi virágküldés és isteni kézműves csokoládék.


http://viragneked.hu/userfiles/landing/13-_DSC3317.jpgSőt, arra is van megoldásunk, ha igazán feledhetetlenné tennéd az estét, és valamivel, ami még nem volt. Néhány rózsaszirom elszórva a padlón, mutathatja az utat a kedves számára, oda ahol a varázslat történik.
De persze teleszórhatjuk rózsaszirommal az ágyat is, sőt annál sincs nagyon romantikusabb, mint ha a fürdővízben úszkálnak rózsaszirmok és buborékok, miközben pislákol a gyertya lángja.

 

Tény, ilyenkor bátran elengedhetjük fantáziánkat, most semmi sem túlzás.
Tessék eldobni a konvenciókat, a Valentin nap erre való! Garantáltan az is vágyik egy kis romantikára, valetin napi virágküldésre, aki ezt tagadja!