Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágküldés névnapra, ajándékküldés névnapra

Névnapi ajándékok, virágcsokrok

Egy kis segítséget nyújtunk ahhoz, hogy könnyebben el tudd dönteni mivel is lepd meg névnapját ünneplő rokonodat, barátodat, munkatársadat. Íme a heti névnaposok.

Augusztus 08.

Egy kis segítséget nyújtunk ahhoz, hogy könnyebben el tudd dönteni mivel is lepd meg névnapját ünneplő rokonodat, barátodat, munkatársadat. Íme a heti névnaposok.

Augusztus 8. Hétfő: László

A László név a szláv Ladislav névből alakult ki. A szláv név eredeti elemeinek jelentése: hatalom és dicsőség. Hazánkban a 19. században Szt. László király kultuszával lett újra népszerű, jelenleg a 20 leggyakoribb férfinév között tartjuk számon. A Lászlókat lepjük meg névnapi ajándékként borral, névnapi virággal és finomságokkal. Így számukra tökéletes névnapi ajándék lehet a Mindent Bele csomagunk.

Augusztus 9. Kedd: Emőd

Az Emőd egy ősi magyar név. Jelentése anyácskád, és kizárólag a hangalakjának köszönheti, hogy férfinév lett. Az Emődöket köszöntsük névnapjuk alkalmából különleges borral, mondjuk Tokaj környékéről.

Augusztus 10. Szerda: Lőrinc

Latin eredetű férfinév. A Laurentius helynévből ered, melynek jelentése: Laurentum vidékéről származó férfi. A Lőrinceket, mint a Rómeó és Júlia elhíresült barátjának nevét viselő férfiakat, köszönthetjük egy különleges, kettős névnapi csokorral, mint a VirágNeked Fény és Árnyék csokra.

Augusztus 11. Csütörtök: Zsuzsanna

A Zsuzsanna ókori, egyiptomi női név, melynek akkori jelentése lótuszvirág volt. Ezt a nevet később a héber formája terjesztette el a világon, melyet azóta liliom jelentéssel azonosítnak. A Zsuzsannákat köszöntsük névnapi virágként fehér csokorral, ami ártatlanságukat hangsúlyozza.

Augusztus 12. Péntek: Klára

A latin Clarus szóból származó női név, melynek jelentése csillogó, fényes, híres. Így mi mással köszönthetnénk névnapi virágként a Klárákat, mint fényes gyöngyöket is tartalmazó Gyöngy Neked csokrunkkal.

Augusztus 13. Szombat: Ipoly

A görög eredetű mitológiai név, a Hippolütosz magyar alakváltozata. Jelentése a lovakat eloldó. Az Ipolyokat köszöntsük névnapjuk alkalmából névnapi prémium édességgel.

Augusztus 14. Vasárnap: Marcell

A latin Marcellus családnévből ered a Marcell férfinév. Névnapjukon köszöntsük a Marcelleket a mediterrán régiót idéző citromos tortával.

 

Sok szeretettel kívánunk mi is boldog névnapot Nekik!