Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Online virágküldés  ǀ Névnapi viágcsokorok

Névnapi ajándéktippek

Minden héten új és új nevekkel gazdagítjuk névnapi listánk sorát. Augusztusban is csodás virágcsokrokat ajánlunk a névnaposoknak!

Augusztus 02.

Minden héten új és új nevekkel gazdagítjuk névnapi listánk sorát. Augusztusban is csodás virágcsokrokat ajánlunk a névnaposoknak!

Augusztus 1. Hétfő: Boglárka

Új keletű női név, mely a boglárka virágból állandósult és alakult ki. A Boglárkákat névnapjuk alkalmából köszöntsük sárga névnapi virággal, mely hasonló színvilágú, mint a névadó virágjuk.

Augusztus 2. Kedd: Lehel

A Lehel férfinév igen régi, az ősi magyar Lél személynév alakváltozata. Eredeti jelentése lélek. Leheleket köszöntsük névnapjukon egy üveg minőségi borral.

Augusztus 3. Szerda: Hermina

A Hermina a germán eredetű Hermann női párja. Eredeti jelentése hadsereg. A harcos Herminákat, köszöntsük valami igazán stílszerű névnapi virágcsokorral.

Augusztus 4. Csütörtök: Domonkos

Latin eredetű férfinév, jelentése az Úrhoz tartozó. Domonkosokat lepjük meg névnapjuk alkalmából, különleges pralinéval.

Augusztus 5. Péntek: Krisztina

A Krisztina a Krisztián férfinév női párja. Jelentése szerint Krisztushoz tartozó, vagy másképp keresztény. Az ártatlan Krisztinákat köszöntsük fehér rózsacsokorral névnapi virágként.

Augusztus 6. Szombat: Berta

Germán eredetű női név, jelentése fényes, tündöklő. A tündöklő Bertáknak kijár valami igazán tündéri csokor!

Augusztus 7. Vasárnap: Ibolya

A latin viola szó ősmagyar megfelelőjéből származik, ebből alakult ki a virág elnevezése. Az Ibolyákat lepjük meg névnapi virágként ibolyaszínű virágokat tartalmazó csokorral.