Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
különleges virágcsokor_virágneked.hu

Névnapok 07.24- 07.30

Nem tudod biztosan, hogy mikor van a névnapja? Segítünk! Lepd meg szeretteid egyedi virágcsokorral, vagy válassz egyedi ajándékaink közül!

Július 24.

Hétfő – Kincső, Kinga

A Kincső névre hallgató hölgyek leginkább akkor érzik magukat biztonságban, ha rendezettek az anyagi körülményeik, gyakran helyezik érzelmeiket az utolsó helyre, nem kedvelik az érzelgősséget. A nevet magát egyébként Jókai Mór alkotta meg, A jövő század regénye című művében.

A Kinga név felelősségteljes, független személyiség kialakulását támogatja, aki szeret egyedül, a saját elképzelései szerint dolgozni, mert ötletei kiforrottak és pontosak.

Kedd – Jakab, Kristóf

A Jakab névre keresztelt úriemberek leginkább a tudásukkal szeretnek kitűnni a tömegből. Fontos számára, hogy a környezete megbecsülje és értékelje őt.

A Kristóf név gyakorlatias gondolkodást, erős felelősségtudatot és remek üzleti érzéket ajándékozhat viselőjének. Mindenben sikereket érhet el, amibe csak belefog.

Szerda – Anikó, Anna

Az Anikó név elmélyült, érzékeny személyiség kialakulását támogatja. Szeret olvasni, tanulni, az élet kis és nagy dolgain elmélkedni.

Az Anna név viselői érzékenyek, ötletesek és fogékonyak a különféle művészeti ágakra. Szociális beállítottságúak, kedvesek, türelmesek másokkal.

Csütörtök – Liliána, Olga

A Liliána nevet viselők a család biztonságának megteremtésében látják legnagyobb feladatukat. Társaságban nehezen oldódnak, sokkal inkább érzik jól magukat a háttérbe vonulva.

Olga: Jó vezetői képességekkel bír, mert jól átlátja a munkafolyamatokat, és felelősségteljes. Fontos számára a minőség az élet minden területén.

Péntek – Szabolcs

A Szabolcs név viselői gyakran szenvednek önbizalomhiányban, ebből fakad a magány érzete és félreértések sora. Értékelik az élet szépségét, és annak minden minőségét.

Szombat – Flóra, Márta

A Flóra nevű hölgyek általában könnyen teremtenek kapcsolatot, az emberek elfogadják véleményüket.

A Márta név jó önkifejezési képességekkel megáldott, körültekintő, nagyvonalú személyiséget feltételez. Drága ízlése van és igyekszik vágyainak eleget tenni, de ezt a saját munkájának gyümölcseként szereti élvezni.

Vasárnap – Judit, Xénia

A Judit név viselőiben sok a művészi hajlam. Eredeti ötleteik vannak, és ezeket alkalmazzák is önkifejezésük során. Önbizalmuk elegendő arra, hogy ötleteiket megvalósítsák.

Xénia: A "vendég, idegen" jelentésű szóból származik, átvitt értelemben a jelentése: vendégszerető. Az ókorban xenia volt a vendégnek nyújtott ajándék neve.