Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
különleges virágcsokor_virágneked.hu

Névnapok 07.24- 07.30

Nem tudod biztosan, hogy mikor van a névnapja? Segítünk! Lepd meg szeretteid egyedi virágcsokorral, vagy válassz egyedi ajándékaink közül!

Július 24.

Hétfő – Kincső, Kinga

A Kincső névre hallgató hölgyek leginkább akkor érzik magukat biztonságban, ha rendezettek az anyagi körülményeik, gyakran helyezik érzelmeiket az utolsó helyre, nem kedvelik az érzelgősséget. A nevet magát egyébként Jókai Mór alkotta meg, A jövő század regénye című művében.

A Kinga név felelősségteljes, független személyiség kialakulását támogatja, aki szeret egyedül, a saját elképzelései szerint dolgozni, mert ötletei kiforrottak és pontosak.

Kedd – Jakab, Kristóf

A Jakab névre keresztelt úriemberek leginkább a tudásukkal szeretnek kitűnni a tömegből. Fontos számára, hogy a környezete megbecsülje és értékelje őt.

A Kristóf név gyakorlatias gondolkodást, erős felelősségtudatot és remek üzleti érzéket ajándékozhat viselőjének. Mindenben sikereket érhet el, amibe csak belefog.

Szerda – Anikó, Anna

Az Anikó név elmélyült, érzékeny személyiség kialakulását támogatja. Szeret olvasni, tanulni, az élet kis és nagy dolgain elmélkedni.

Az Anna név viselői érzékenyek, ötletesek és fogékonyak a különféle művészeti ágakra. Szociális beállítottságúak, kedvesek, türelmesek másokkal.

Csütörtök – Liliána, Olga

A Liliána nevet viselők a család biztonságának megteremtésében látják legnagyobb feladatukat. Társaságban nehezen oldódnak, sokkal inkább érzik jól magukat a háttérbe vonulva.

Olga: Jó vezetői képességekkel bír, mert jól átlátja a munkafolyamatokat, és felelősségteljes. Fontos számára a minőség az élet minden területén.

Péntek – Szabolcs

A Szabolcs név viselői gyakran szenvednek önbizalomhiányban, ebből fakad a magány érzete és félreértések sora. Értékelik az élet szépségét, és annak minden minőségét.

Szombat – Flóra, Márta

A Flóra nevű hölgyek általában könnyen teremtenek kapcsolatot, az emberek elfogadják véleményüket.

A Márta név jó önkifejezési képességekkel megáldott, körültekintő, nagyvonalú személyiséget feltételez. Drága ízlése van és igyekszik vágyainak eleget tenni, de ezt a saját munkájának gyümölcseként szereti élvezni.

Vasárnap – Judit, Xénia

A Judit név viselőiben sok a művészi hajlam. Eredeti ötleteik vannak, és ezeket alkalmazzák is önkifejezésük során. Önbizalmuk elegendő arra, hogy ötleteiket megvalósítsák.

Xénia: A "vendég, idegen" jelentésű szóból származik, átvitt értelemben a jelentése: vendégszerető. Az ókorban xenia volt a vendégnek nyújtott ajándék neve.

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés