Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Névnapi különlegességek, egyedi virágcsokrok

Ne felejts! –Boldog névnapot! (07.31-08.06)

Összegyűjtöttük Neked az e heti névnapokat, hogy le ne maradj! Szeretteidet meglepheted egy gyönyörű virágcsokorral, de szeretettel várunk Titeket a Smúz Caféban is!

Július 31.

Az Oszkár (07.31) név elsősorban az uralkodók körében volt használatos, nem csoda tehát, hogy a név bírtokosainak feladata, hogy a kapott hatalmat mások érdekében használja. Általában megfontolt, racionális, maximalista személyiséget rejt, akiben az emberek meglátják az erőt, így hajlamosak követni őt.

A Boglárka (08.01) nevű lányok/hölgyek számára legfontosabbak az érzelmek, a szerelem és a szenvedély áll. „Nőiességével csábítani akarja a világot.” Mivel leginkább az érzelmeire hallgat, gyakran makacs személyiséget takar. Mottója: Élvezem az életet!

Egyedi névnek számít napjainkban a Lehel (08.02), de igen mély gyökerekkel rendelkezik a magyar kultúrában. Igazi közösségi alkat, vezér típus. Fontosak számára a személyes kapcsolatok, mindene a kommunikáció.

Mindene a család, ezért bármit képes feladni, ez jellemzi leginkább a Hermina (08.03) nevű hölgyeket. Párjától erős érzelmi támogatást vár el. A név jelentése: hadi nő, így nem csoda, hogy a családi tűzhely védelméért bármit képes bevetni.

A Dominika (08.04) név jelentése: az Úrhoz, Istenhez tartozó. Harcos természet, de hajlamos magát túlvállalni, erejét meghaladó feladatokba belekezdeni.  Férfi megfelelője a Dominik, nyugodtabb személyiséget takar. Konfliktus kerülő, kihátrál azokból a helyzetekből, melyek feszültséget okozhatnak, nyugodt, békés természetet takar.

A Krisztina (08.05) nevet viselő személyek számára a legfontosabb a függetlenségük megőrzése. Szeretik, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogy azt ők elképzelik, így egy feladat megoldása során is a maguk feje után mennek, a többiek maximum csatlakozhatnak. Céltudatosak, erős felelősségvállalás jellemzi őket.

Berta (08.06) jelentés: fényesen tündöklő. Családcentrikus hölgyeket takar általában, akik akár a karrierjüket is képesek feláldozni szeretteik érdekében. Ezzel szemben a Bettina nevű hölgyek jó üzleti érzéküknek köszönhetően szívesen vállalnak vezető beosztást, magasrangú pozíciót. Számukra fontos a karrier, ebben tudnak igazán kiteljesedni.