Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Különleges virágcsokor / Virágneked

Mi előre szóltunk! -E-heti névnapok

Bajban vagy a dátumokkal, de felköszöntenéd szeretteidet? Mutatjuk kinek van névnapja a héten!

Augusztus 07.

Mindenki szereti, ha gondolnak rá, vagy kedveskednek neki. Ünnepeld meg szeretteid névnapját, küldj virágot, vagy apró ajándékot, esetleg üljetek be a Café Smúzba. Tedd különlegessé a napját!

Hétfő – Ibolya

Az Ibolya név energiát ad viselőinek. Szeretnek új dolgokba belecsapni, de érdeklődésüket hamar el tudják veszíteni. Független, becsvágyó egyéniség.

Kedd – László

Figyelmes, találékony, ötletes személyiség. A László név viselői aprólékosak, odafigyelnek a részletekre, csendesek, figyelmesek.  Jelentése: hatalom, dicsőség.

Szerda – Emőd

Néha elragadtatja magát, hamarabb kimondja amit gondol, mint azt kellene, ebből adódhat kellemetlensége. Jelentése: csecsemő.

Csütörtök – Lőrinc

Legnagyobb elismerés számára, ha értékelik munkáját. Gyakran túlhajszolja magát, nem ismer lehetetlen feladatot.

Péntek – Tiborc, Zsuzsanna

Zsuzsanna nevű hölgyek imádják a változatosságot, szeretnek utazni, ismerkedni, új dolgokat felfedezni, ezért is lehet, hogy nem bírják a számukra unalmas, megszokott dolgokat. Jelentése: Liliom.

Tiborc: Keresi az érvényesülés és a kiteljesedés lehetőségét, ehhez érzelmileg kötődik. Ha valamit elvállal, azt mindenáron teljesíti.

Szombat – Klára

A Klára név álmodozó, de alkotóképességgel megáldott személyiségről árulkodik. Bár mások gondolatait és érzéseit gyorsan felismerik és megértik, nehézségeik vannak a szóban történő kifejezés könnyedségét illetően.

Vasárnap – Ipoly

Sorsfeladata mások megsegítése. Önzetlenül teszi a dolgát, nem vár viszonzást. Minden helyzetben lehet rá számítani.

 

Boldog névnapot Nektek!!!