Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Heti névnaposok 09.26 - 10.02.

Heti névnaposok 09.26 - 10.02.

Most is csokorba gyűjtöttük, hogy kiket illene névnapjuk alkalmából névnapi virággal, ajándékkal felköszönteni. Ne feledkezz meg szeretteidről, kollégáidról, üzletfeleidről most se!

Szeptember 26.


Mint minden héten most is csokorba gyűjtöttük, hogy kiket illene névnapjuk alkalmából névnapi virággal, ajándékkal felköszönteni. Ne feledkezz meg szeretteidről, kollégáidról, üzletfeleidről most se!


Szeptember 26: Jusztina, Pál

A Jusztina latin eredetű női név, férfi párjából a Jusztuszból ered, melynek jelentése igazságos, igaz ember.
Az igazság istennőjének nevét viselő hölgyeket köszöntsük igazi klasszikus  névnapi virággal, mint a vörös rózsa.
http://viragneked.hu/viragkuldes/vorosrozsa-vallomasneki
A latin eredetű nevet viselő Pálok, ahogyan nevük jelentése is mutatja, igazán értékelik az apró névnapi meglepetéseket, így egy kézzel készült praliné remek névnapi ajándék lehet számukra.

Szeptember 27: Adalbert

Az Adalbert germán eredetű férfinév, jelentése fényes, híres. Nevükhöz méltó névnapi ajándék lehet egy üveg híres borvidékről származó különlegesség.

Szeptember 28: Vencel

A Vencel szláv eredetű férfinév, mely német közvetítéssel jutott el hazánkba. Jelentése a koszorú és a dicsőség szavakhoz kapcsolódik. Hozzájuk remekül illik egy különleges, buja névnapi virágcsokor

Szeptember 29: Mihály

A Mihály héber eredetű férfinév, a Mikaél magyar formája. Jelentése: Ki olyan, mint az Isten. Aki egy igazi próféta nevét viseli ahhoz biztosan remekül illik egy természetes hatású, mezei névnapi csokor.

Szeptember 30: Jeromos

A név a görög Hieronümoszból ered, melynek jelentése: szent nevű. Egy szent nevű férfihoz is remekül illik egy ártatlanságot sugárzó, fehér liliomcsokor.

Október 1: Malvin

A Malvin germán eredetű női név, elemeinek jelentése: a bíróság és barát összetételre vezethetőek vissza minden valószínűség szerint. A barátságos Malvinokat névnapi virágként meglephetjük egy igazán egyedi, hozzájuk passzoló névnapi csokorral


Október 2: Petra 

Latin eredetű női név, mely a Péter női párja. Az eredetileg görög szó jelentése kőszikla, ahogyan azt már Péter apostol óta tudjuk. Egy erős jellemű hülgyhöz, mint Petra remelkül illik névnapi virágként a szilárd, fehér rózsa, melyet apró virágok lágyítnak.

 

Ne feledkezz meg róla, hogy névnapi virágküldéssel teljessé teheted az ünnepet!

Mutasd ki, milyen sokat jelent számodra az illető legyen az szeretted, vagy üzletfeled!