Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Rózsa | Rózsaküldés | Rózsa csokor | Virágneked | Rózsa küldés

Névnaptár 09.18-09.24

Szeretettel köszöntjük eheti névnaposainkat! Kívánunk nektek meglepetésekkel és örömmel teli csodaszép napot!

Szeptember 18.

A héten elsőként Diána nevű ismerőseinkre kell gondolnunk, hétfőn ugyanis ők ünneplik névnapjukat. Kevesen tudják, hogy a görög mitológiából eredeztetjük ezt a nevet, Artemisz hold-, és vadászistennő neve latinul ugyanis Diana. A név jelentése ragyogó; kívánunk Nektek tehát ragyogó és csodálatos névnapot!

Kevésbé ismert női névvel folytatjuk a sort, kedden Vilhelminákat köszönthetjük. Erős akaratot és személyiséget feltételez ez a név, olyan személyiséget, aki mindig eléri kitűzött céljait. Jelentése: erős akaratú, védelmező. Boldog névnapot az ünnepelteknek!

Szerdán Friderika nevű ismerőseinkről nem szabad elfeledkeznünk. A német eredetű név jelentése: béke, hatalom. Friderika nevű ismerőseink számára a béke és nyugalom a legfontosabb, szeretik magukat biztoságban érezni. Boldog névnapot kívánunk!

Csütörtökön duplán ünnepelhetünk, köszönthetjük egyfelől Máté nevű férfi ismerőseinket, másfelől a Mirella nevű hölgyeket.Előbbi héber eredetű, a bibliában a 12 apostol egyikeként jelenik meg. Jelentése: isten ajándéka. A Mirella a latin Mira név becézéséből ered. Jelentése: csodálatra méltó.Nagyon boldog névnapot kívánunk nektek!

A kétezres években kezdett elterjedni a Móric név, ha ismerettségi körünkben is előfordul, pénteken ne fukakodjunk jókívánságainkkal! A név latin eredetű, jelentése: mór, szerecsen származású. Csodaszép napot kívánunk Nektek!

Szombaton Tekla nevű ismerőseinké a főszerep. A név jelentése Isten dicsősége! Feladatának tekinti a tudás megszerzését, illetve annak átadását. Boldog névnapot!

A hetet Gellért illetve Mercédesz zárja, vasárnap ismét duplán ünnepelhetünk. Előbbi jelentése: dárda, gerely, erős, utóbbié igazán különleges: Fogolykiváltó Szűz Mária. Nagyon boldog névnapot!

Ünnepeljetek Nálunk, különleges környezetben, Budapest szívében a Parlament mellett! Várunk Titeket!