Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágrendelés - Virágüzlet

Ros hásáná - zsidó újév

Szeptember 13- 15 között a hagyományos zsidó újévet ünnepeljük.

Szeptember 10.

Mi is lehetne szívderítőbb évkezdés, mint szeretteinktől néhány szál csodás virágot kapni?
A ros hásáná ünnepe mindenekelőtt a szerencsés és boldog jövőről, az örömről, a szeretetről, a jó melletti elköteleződésről és az új kezdetekről szól. A hagyományos jelképek mellett, egy virágkosár is szimbolizálhatja mindezt.

Egy különleges asztaldísszel szeretetet és örömet vihetünk otthonunkba, és bizony nem csak a sajátunkba, de szeretteink otthonába is boldogságot csempészhetünk, akár virágküldéssel, akár egy szép asztali virágdekorációval.

Mit ajánlunk asztaldíszként, ünnepi virágként?

 

A virágküldés természetesen virágdekorációnkat oázisba tűzve készítjük, így a kimondottan tartós virágokból készülő kompozíció, akár több hétig is csodálatos színekkel, illatokkal töltik meg a megajándékozott otthonát.

  1. Az alapja orchidea, mely eleganciája mellett az egyik legtartósabb virág, amit csak küldhetünk.
  2. Mindezt valamennyiünk örök klasszikus választása, a rózsa egészíti ki, és teszi még  ünnepibbé.

Így tehát a két legtartósabb virágot választottuk az asztaldíszünkhöz, melyeket fakéregbe rejtett vizes oázisba tűzve, még tovább élvezhet mindenki.

Az ajándékozás öröm mindenki számára. Annak is, aki kapja, és annak is, aki adja. Mégis nem pusztán másokat örvendeztethetünk meg, tehetünk boldoggá egy színes, elegáns, visszafogott asztaldísszel. Saját magunknak, családunknak is örömet szerezhetünk az ünnepen, ha virágot, dekorációt küldünk.

Ne várjon tovább, csempésszen örömet otthonába! Tegye boldoggá az ünnepet és szeretteit elegáns, hosszantartó virágküldés természetesen virágdekorációnkkal!