Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Sáná Tová! – Itt van 5777

Sáná Tová! – Itt van 5777

Az idén október 2-4. közé esik ros hásáná ünnepe. A zsidó újév is mindenki számára új kezdeteket, és egy szerencsésebb, boldogabb jövő lehetőségét jelenti. Tedd feledhetetlenné!

Szeptember 29.

Az idén október 2-4. közé esik ros hásáná ünnepe. A zsidó újév is mindenki számára új kezdeteket, és egy szerencsésebb, boldogabb jövő lehetőségét jelenti. Tedd feledhetetlenné szeretteid számára!

Ros Hásána- a zsidó újév, az újrakezdés ünnepe

Ebben az időszakban különlegesen fontosak a családi, baráti kötelékek, mind több időt töltünk szeretteinkkel.
A zsidó újév nem is kezdődhetne szebben, mint azok társaságában, akiket a legjobban szeretünk.
Érdemes azonban ezeket a mély érzelmi szálakat is ápolni néhány kedves gesztussal. Semmi nem okoz akkora örömet, mint egy apró, válatlan figyelmesség. Néhány szál személyre szóló virággal megköszönhetjük a ros hásánái meghívást, a háziasszony fáradozását, és még az ünnepi asztal fényét is emelhetjük.


Különleges meglepetés – személyre szóló virágcsokor

Ha igazán különleges ünnepet, valódi meglepetést szeretnénk szerezni, sok apróságból választhatunk egy asztali dekorációtól, egészen egy fantasztikus virágküldésig. Az azonban kétségtelen, hogy a személyes jelleg mindig célhoz ér. 
Ha nem vagy biztos mivel lepd meg szeretteid, barátaid, üzletfeleid a zsidó újév alkalmából, hogy adj még ünnepibb jelleget ros hásánának, válaszd „Bízza Ránk!” szolgáltatásunkat! 
Segítségünkkel igazán egyedi, személyre szóló és különleges virágcsokrokkal, asztali dekorációkkal járulhatsz hozzá a 5777-ik év méltó megünnepléséhez.

Rendelj virágot online ros hásáná ünnepére, és fejezd ki jó kívánságaidat egy különleges gesztussal, amely még az ünnepi asztal dísze is lehet!