Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Smuz Café - Virágüzlet

Smúzolj velünk!

Szülinapunk alkalmából szeretnénk figyelmedbe ajánlani, hogy a Virágneked belvárosi virágboltja mellett egy csodálatos kávézó is működik, immár egy éve! Bizony, bizony: egy éves a Smúz Café!

Május 01.

Térj be egy jó feketére!

A Smúzban virágok között kávézhatsz: isteni olasz kávék és 70-féle magyar bor között válogathatsz, amíg kiválasztod a kedvenc virágaid, és szakembereink összeállítanak belőlük egy személyre szabott, csodálatos csokrot. A Smúz kávék a világ legjobb kávégépén, egy La Marzocco-n főnek, 100% arabica kávéból (kivételt jelentenek a presszókávék, amik 10% robustát is tartalmaznak). Espresso, cappucino, latte, ír, amerikai, francia – itallapunk választéka zavarba ejtő, és akkor a teákrók, frappékról, borokról, fröccsökről és egyéb frissítőkről még nem is beszéltünk!

Reggelizz nálunk!

A gyönyörűen berendezett kávézóban nemcsak inni, de enni is lehet, méghozzá a környékbeli helyekhez képest igen kedvező áron. Ha Nálunk reggeliznél, többféle croissant-nal, frissen facsart narancslével, többféle szendviccsel várunk, a hagyományos konyhát kedvelőknek pedig virslivel, mustárral és körözöttes baguett-tel tudunk szolgálni. Az egészséges életmód kedvelőinek házi joghurtot és friss gyümölcsöket ajánlunk - és természetesen egy jóféle illatos, gőzölgő olasz kávét.

Ebédelj nálunk!

Hideg szendvicseink, mártogatós nassolnivalóink és többféle salátánk egész nap elérhetőek, ha valami friss, laktató ételre vágysz. De meleg étellel is tudunk szolgálni, ha valami tartalmasabbat kívánsz ebédre: melegszendvicsekkel és quiche-ekkel dobjuk fel a napod, desszertként pedig elfogyaszthatsz egy finom mákos gubát, túrógombócot vagy fagylaltkelyhet – utóbbiban a választékunk igazán lenyűgöző, még a „hivatásos” fagylaltrajongók sem fogják unottan húzogatni a szájukat, ha betérnek hozzánk!

Virágos menü pároknak

Ha pároddal érkezel hozzánk, mi akkor is gondoltunk rátok: többféle menüből választhattok attól függően, hogy kávézni, borozni, sütizni vagy koktélozni támadt-e kedvetek. Közben pedig még egy csokor virággal is meglepheted szerelmedet – a Smúz Cafá tökéletes randihelyszín. Térj be hozzánk Te is, akár egyedül, akár párban – ahogy virágainkban és szolgáltatásainkban, úgy kávézónkban sem fogsz csalódni! Ha a virágok között eltöltött idő meghozza a kedved a virágrendeléshez, akkor természetesen erre is van lehetőség a Smúz Caféban, hiszen nem csak kávézó, hanem virágbolt is egyben.
Bővebb infót, ét- és itallapot, nyitva tartást és asztalfoglalási lehetőséget honlapunkon találsz: smuz.viragneked.hu.