Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Rózsaküldés - szerelem- viragneked.hu

Rózsaküldés kisokos – avagy tudod-e kinek mit illik?

A legenda úgy tartja Kleopátra szépségének titka a rózsavirágokban rejlett, sőt, már Néró császár is rózsaküldéssel hódította meg kiszemeltjeit.

Augusztus 08.

Az biztos, hogy a történelem számtalan pontján találkozhatunk rózsával, amely nem csak királyok udvarát ékesítette, de számos kultúrába jelképnek számított. Szépsége és kecsessége ellenére, vagy éppen azért gyakran volt főszereplője, vagy „névadója” viszályoknak, a görög mitológia szerint pedig egyenesen vérből teremtette Afrodité, a szerelem és szépség istennője. A rózsa megjelent a trójai háborúban Akhilleusz pajzsán, ismerjük a „rózsák háborúját”, a három évtizeden át tartó összecsapás sorozatot, de számunkra a legfontosabb mégis az őszirózsás forradalom.

A rózsa nem a védtelen, ártatlan szépséget szimbolizálja, hiszen tövisei erőssé, magabiztossá teszik. A növény túlmutat a szerelem és szenvedély jelentésén, éppen ezért divatos még mindig a rózsaküldés. Nem mindegy azonban, hogy milyen alkalomra milyen színű rózsát küldünk!

Rózsaszín:

A rózsák közül talán a rózsaszín a legbájosabb, legpajkosabb. Rózsaszín rózsacsokorral a barátaidnak érdemes kedveskedni, de jelenthet gyengéd szerelmet is. Az biztos, hogy mély érzésekről árulkodik, minden nőből képes előcsalogatni, a benne rejlő kishercegnőt. Ezzel mellé fogni nem lehet!

Lila:

A lila szín titokzatos, a lila rózsa varázslatos. Jelképezi a bölcsességet, vagy intelligenciát, tökéletes lehet tehát az életben elért sikerek ünneplésére. Jelnetheti továbbá a bűnbánatot, nosztalgiát és a fájdalmat is, így bocsánatkéréshez is tökéletes.

Fehér:

A tisztelet, ártatlanság jelképe. Tökéletes szüleinknek, nagy szüleinknek. Elmondhatjuk vele: „köszönöm, hogy vagy nekem, értékelem, amit teszel értem!”

Sárga/Narancssárga:

A sárga/narancssárga az öröm, boldogság és energia színe. Boldogságbomba annak aki kapja, csokorba kötött napfény. Ajándékozzuk csak úgy, hogy feldobjuk szeretteink napját! Elmondhatod nekik: különleges hatással vannak rád.

Vörös rózsa:

A vörös rózsa a szerelem és szenvedély virága, szavak nélküli vallomás. Ha nem tudod hogy mondd el neki SZERETLEK, ez a tökéletes ajándék, hidd el, helyetted fog beszélni!

Ha a tökéletes rózsacsokrot keresed ITT a helyed!

A rózsa önmagában is csodálatos, de ezt megspékelhetjük néhány extrával, melyektől borítékolható lesz a sikerünk. Egy rövid idézet vagy néhány kisebb ajándék is hangulatosabbá varázsolhatja a csokrot, melyben készséggel segítünk. Sőt, ha teljes élményre szomjazunk, akkor a Café Smúzban a világ legjobb kávéival, virágokkal körülvett környezetben hódolhatunk a kiválasztottunknak.

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés