Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Tulipáncsokor ǀ virágküldés

Tavaszi zsongás

Közeledik a tavasz, színesedik a természet! A friss, üde színeket és a tavaszi hangulatot könnyedén otthonunkba csempészhetjük februárban is egy tulipáncsokorral. Virágküldés esetén tehát mindenképp érdemes számolnunk a tavasz színes hírnökével, a tulipánnal!

Február 03.

Tavas! csokor

A tulipáncsokor - legyen bármilyen színű is – igazi tavaszi hangulatot csempész a szürke hétköznapokba, ráadásul remekül kombinálható más, illatos tavaszi virágokkal. A színek mellett ezektől a virágoktól olyan csodálatos illat lengi be a szobát, hogy pillanatok alatt egy tavaszi kertben találjuk magunkat gondolatban.
Virágküldés esetén érdemes a VirágNeked Tavasz! csokrát választani, amiben a tulipán és az illatos jácint egyszerre varázsolja el címzettet.
 

Rózsalovag virágcsokor - Nőnapi virágküldésHa valami klasszikusabbat szeretnél, ami egyszerre örök és tavaszi is, mindenképp számításba kell venni virágküldéskor a Rózsalovag tulipánhercegnővel csokrunkat. Ebben a klasszikus virágkompozícióban a rózsacsokor időtlensége találkozik a tulipáncsokor játékos, tavaszi jellegével. Ez a csokor színt, eleganciát, és egy kis bujaságot is hordoz.

 

Februárban válaszd a tavasz jellegzetes virágait virágküldéskor!