Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Valentin nap, Nőnap, szerelem, virágcsokor

Top 5 Valentin napi és Nőnapi virágcsokor

Már régen túl vagyunk a Nőnapon és a Valentin napon. Gondoltuk, összeszedjük Nektek, mely virágok voltak kedvenceitek 2016-ban. Sokan választottátok a Valentin napi virágküldést, és a Nőnapi virágcsokrot a köszöntés egyik legszebb formáját.

Július 07.

Már régen túl vagyunk a Nőnapon és a Valentin napon. Gondoltuk, összeszedjük Nektek, mely virágok voltak kedvenceitek 2016-ban. Sokan választottátok a Valentin napi virágküldést, és a Nőnapi virágcsokrot a köszöntés egyik legszebb formáját.

Valentin nap legnépszerűbb virágcsokrai

1. Bízza ránk! – Szerelem

Ez a Valentin napi virágcsokrunk teljesen személyre szabható volt. A küldőnek csak annyi dolga volt, hogy pár szóval leírja a hölgy személyiségét, és felkészült virágkötőink elkészítették a számára legideálisabb Valentin napi virágcsokrot. 

2. Szexi! Luxus és vallomás rózsa-orchidea

Az örök klasszikus a rózsa, de persze mi ebbe is tudunk némi csavart vinni, így lett a Szexi! Luxus és vallomás csokor másik főszereplője az orchidea. Nem bíztátok a véletlenre a Valentin napi meglepetést, hiszen nagyon sokan ezt a különleges kompozíciót választottátok.

3. VallomásNeki! Vörös rózsa csokor a virágküldés élményével

A klasszikus Valentin napi rózsacsokor, ha a virágküldés élményével párosul, mindig tökéletes megoldás. Egy hatalmas vörös rózsacsokorral mindig eléred a tökéletes hatást, hiszen akinek ilyen Valentin napi virágot szállítanak garantáltan különlegesnek érzi magát.

4. Ékszer csokor

Azok akik az aprólékos, kifinomult megoldásokat szeretik, Valentin napon az Ékszer csokrunkat választották.

5. MacaroNeki

Nem pusztán virággal lephetjük meg egymást Valentin napon. Sokan egy csomag macaronnal édesítették meg a szerelem ünnepét.

Nőnap legnépszerűbb csokrai

1. Bízza ránk! - Szerelem

Nem csoda, hogy Bízza ránk csokrunk lett a legkedveltebb virágcsokor Nőnapi virágküldés alkalmával is. Ezzel a megoldással mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb virágcsokrot.

2. VallomásNeki! Vörös rózsa csokor a virágküldés élményével

Egy  grandiózus vörös rózsa csokor a legtöbb hölgyet leveszi a lábáról. Így Nőnapon a második legnépszerűbb választás a VallomásNeki! volt, hiszen ezzel a csokorral biztosan nem foghatott mellé egy férfi sem.

3. Tavasz!

Illatos tavaszi virágokat tartalmazó csokrunk nem véletlenül szerepel előkelő helyen a Nőnapi virágok listáján. Ezzel a csokorral az iroda bármely hölgyét boldoggá lehetett tenni.

4. Igazán női!

Nőnap alkalmából mi lehetne nagyobb öröm egy hölgynek, mint ha valami igazán nőies, kifinomult meglepetéssel kedveskednek neki. A tulipán csokrunkkal rengeteg hölgyet leptek meg Nőnapon!

5. Joker!

Joker virágcsokrunk tökéletes választás, ha női barátainkat, kollégáinkat szeretnének köszönteni Nőnapon. Nem véletlenül került fel ez a csokor népszerű Nőnapi csokrok listánkra.

 

 

 

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés