Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Varázsolj tavaszt lakásodba

Varázsold otthonodba a tavaszt - lakás dekorációs tippek

Összegyűjtöttünk Nektek néhány egyszerű tippet, melyekre odafigyelve pár pillanat alatt harmonikus és idilli környezetet teremthetünk.

Április 05.

Legyen vágott vagy cserepes, a virágok mindig egy kis darabka természetet csempésznek otthonunkba. Bármely helyiséget képesek újjávarázsolni anélkül, hogy költséges vagy jelentős változásokat kellene véghez vinnünk. Összegyűjtöttünk Nektek néhány egyszerű tippet, melyekre odafigyelve pár pillanat alatt harmonikus és idilli környezetet teremthetünk.

 


  1. Figyelj a színekre!

Nincs olyan, hogy rossz színkombináció, mégis, ha igazán esztétikus eredményt szeretnél elérni, érdemes ugyanolyan színű, vagy hasonló árnyalatú virágokat választani. Az élénk színű központi virágok halványabb virágokkal körbevéve mutatnak a legjobban.

 

  1. Vedd figyelembe otthonod stílusát!

Modern lakáshoz jól passzol például a liliom, orchidea, vagy papagájvirág. A margaréta, krizantém vagy szegfű hagyományos stílushoz illik a leginkább. A színes tulipánok vagy gerberák bohém otthonokban működnek a legjobban. Virágok közül abszolút jolly joker a rózsa, mely minden helyiségbe tökéletes választás.  

 

  1. Ideális összeállítás

A tökéletes kompozíció kialakítását a legnagyobb virág kiválasztásával kezd, majd ezt vedd körbe kisebb virágokkal, ügyelve a virágok méretének és fajtájának változatosságára. Az igazán dekoratív csokor elkészítéséhez használj kiegészítésként például borostyánt vagy páfrányt.


  1. Használjuk ki a tereket

 Ha azt szeretnéd, hogy a virágcsokor kerüljön a figyelem középpontjába, természetesen célszerű minél nagyobb csokrot készíteni, melyek főleg nagy terek esetén mutatnak igazán attraktívan. A lakás több pontján elhelyezett kisebb csokrok ezzel szemben hozzájárulnak az otthonos, komfortos hangulat megteremtéséhez. Vedd fontolóra azt is, hogy egy nagy váza helyett több kisebb vázát használsz.

 

  1. Virágot- mindenhova!

A legtöbben a nappaliba, konyhába tesznek virágokat, a hálószobáról és a fürdőszobáról pedig teljesen megfeledkeznek, pedig egy kisebb vázában pár szál virág ezekben a helyiségekben is szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Ne feledd, akárhová is teszed a növényt, tartsd távol az erős napfénytől, huzattól és a fűtőtestektől!