Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Fehér rózsacsokor

Virágcsokrok hófehér köntösben

A tél elmaradhatatlan kelléke a csillogás és a jeges, fehér hótakaró. Ilyenkor a Winter White stílus az egyik legkedveltebb mind a rendezvények, mind az esküvők, mind a lakberendezés, de még a virágcsokrok, így a rózsacsokor körében is. Ezzel el is árultunk egy titkot, hogy a téli virágküldés egyik kedvelt darabja a jégkirálynőket idéző, hűvös eleganciát, az ártatlansággal ötvöző hófehér rózsacsokor.

Január 28.

Rózsacsokor - Winter White stílus

Rózsacsokor - Virágküldés Békéscsaba

A romantikus téli, fehér álomvilágot idéző Winter White stílus az évszak egyik legsikeresebb trendje. Januári virágrendeléskor gyakran ajánljuk ezt a stílust legyen szó születésnapról, névnapról, eljegyzésről, vagy csak egy téli vacsora asztali kiegészítőjéről. A VirágNeked kínálatából pedig az egyik legkedveltebb darab a hűvös eleganciát az ártatlansággal ötvöző hófehér rózsacsokor!

 

 

Egyedi virágküldés jégkirálynőknek

 

http://viragneked.hu/userfiles/termekek/40-aggregator--jeghegycsucsa.jpgA hófehér szín inspirálta stílusról akkor sem kell lemondanod, ha egy kicsit különlegesebbet, vagányabbat szeretnél egy egyszerű rózsacsokornál. Másik kedvencünk az egyszerűséget és a tisztaságot sugárzó, fehér asztroméliával fűszerezett rózsa kompozíciónk, a Jéghegy csúcsa.

Bármilyen eseményre, bárkinek is szól a virágküldés, a rózsacsokor mindig tökéletes választás. A téli hangulatot megidéző virágcsokrok garantáltan meglágyítják még a leghűvösebb jégkirálynő szívét is!
Válaszd a virágküldést, hogy virágnyelven mondhasd el, mit jelent számodra!