Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Fehér rózsacsokor

Virágcsokrok hófehér köntösben

A tél elmaradhatatlan kelléke a csillogás és a jeges, fehér hótakaró. Ilyenkor a Winter White stílus az egyik legkedveltebb mind a rendezvények, mind az esküvők, mind a lakberendezés, de még a virágcsokrok, így a rózsacsokor körében is. Ezzel el is árultunk egy titkot, hogy a téli virágküldés egyik kedvelt darabja a jégkirálynőket idéző, hűvös eleganciát, az ártatlansággal ötvöző hófehér rózsacsokor.

Január 28.

Rózsacsokor - Winter White stílus

Rózsacsokor - Virágküldés Békéscsaba

A romantikus téli, fehér álomvilágot idéző Winter White stílus az évszak egyik legsikeresebb trendje. Januári virágrendeléskor gyakran ajánljuk ezt a stílust legyen szó születésnapról, névnapról, eljegyzésről, vagy csak egy téli vacsora asztali kiegészítőjéről. A VirágNeked kínálatából pedig az egyik legkedveltebb darab a hűvös eleganciát az ártatlansággal ötvöző hófehér rózsacsokor!

 

 

Egyedi virágküldés jégkirálynőknek

 

http://viragneked.hu/userfiles/termekek/40-aggregator--jeghegycsucsa.jpgA hófehér szín inspirálta stílusról akkor sem kell lemondanod, ha egy kicsit különlegesebbet, vagányabbat szeretnél egy egyszerű rózsacsokornál. Másik kedvencünk az egyszerűséget és a tisztaságot sugárzó, fehér asztroméliával fűszerezett rózsa kompozíciónk, a Jéghegy csúcsa.

Bármilyen eseményre, bárkinek is szól a virágküldés, a rózsacsokor mindig tökéletes választás. A téli hangulatot megidéző virágcsokrok garantáltan meglágyítják még a leghűvösebb jégkirálynő szívét is!
Válaszd a virágküldést, hogy virágnyelven mondhasd el, mit jelent számodra!

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés