Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Ágnes Névnapi virágküldés

Ágnes névnap - 01.21.

Az Ágnes név jelentése tiszta, szűzies, szent, tartózkodó. Hogy milyen virág is illik ezekhez a tiszta hölgyekhez névnapi virágküldésként? Erről szól mai bejegyzésünk.

Január 20.

Az Ágnes név jelentése tiszta, szűzies, szent, tartózkodó. Hogy milyen virág is illik ezekhez a tiszta hölgyekhez névnapi virágküldésként? Erről szól mai bejegyzésünk. 
 

Az Ágnes név eredete

Ágnes nevét sokan a latin agnus szóból eredeztetik, ám nem is tévedhetnének ennél nagyobbat. Bár tagadhatatlan, hogy e névnap ünneplőjének neve hangzásilag igen hasonlít az említett szóra, különösen, ha azt is figyelembe vesszük, hogy ennek jelentése bárány. Ez az állat pedig közismerten, a tisztaság és ártatlanság szimbóluma.
Ez a csodálatos női név azonban egy másik szóból, a görög hagnéból származik, melynek jelentése a fenn említett tiszta, szűzies, tartózkodó.


Milyen névnapi virág küldésével örvendeztethetjük meg az Ágneseket?

Természetesen az egyik legegyénibb névnapi virágkölteménnyel: a „Bízza Ránk- névnapi virágcsokorral”. És hogy miért ajánljuk ezt különös tekintettel névnapi virágnak?
Ennek rém egyszerű a magyarázata. Virágküldéskor, ha "Bízza Ránk–névnapi csokrot" választja. Egy rövid jellemzés után máris elképzeljük, hogy az Ön Ágneséhez mely virágok passzolnak leginkább, így a lehető legszemélyreszabottabb csokrot kapja a névnapi virágküldéskor.
Mi tehetne annál boldogabbá egy türelmes, tisztalelkű Ágnest, ha olyan csokrot kap névnapi virágküldéskor, amely az Ő tisztaságát fejezi ki néhány szál virág formájában.

Ám Ágneseknek névnapi virágként küldhetünk egy igazán egyszerű és "Igazán női" csokrot is. Ennek a névnapi csokornak garantáltan nem lesz párja. Névnapi virágküldéskor is a tavasz egyik első megidézője lesz, amely a tulipán letisztultságával, elegáns, kedves és nőies szimbóluma lesz az Ágnesek tisztaságának. 


Gondolj Ágira, és lepd meg még ma őt névnapi virágküldéssel, hogy elakadjon a szava!