Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Névnapi virágcsokrok - online virágrendelés

Virágküldés, ajándékküldés névnapra

Mindenkihez más-más névnapi ajándék illik, mi pedig mindig segítünk megtalálni a tökéletes névnapi virágcsokrot vagy névnapi ajándékot!

Június 13.

Mindenkihez más-más névnapi ajándék illik, mi pedig mindig segítünk megtalálni a tökéletes névnapi virágcsokrot vagy névnapi ajndékot! Ha gyors megoldásra lenne szükséged, akkor válaszd a Bízza Ránk – névnap! csokrunkat. Így az általad megadott egy mondat alapján elkészítjük az ünnepelthez léginkább illő virágcsokrot. Biztos siker lesz!

 

Június 13. Hétfő: Antal, Anett

Az Antal latin eredetű férfinév, jelentése királyi, fejedelmi. Mi mással lephetnénk meg őket névnapi ajándékként, mint egy kiváló minőségű borral!

A héber-francia eredetű női név az Anett, jelentése báj és kellem. A kecses Anetteket lepjük meg egy igazán finom, nőies csokorral. A szellőrózsa és a pünkösdi rózsa remekül illik hozzájuk névnapi virágként.

 

Június 14. Kedd: Vazul

A Bazil görög eredetű férfinév magyar változata. A régi magyar Wazul alakjának téves olvasatából állandósult. Vazuloknak válasszunk egy férfias virágcsokrot névnapi ajándékként, amely még egy nagy vezető irodájába is üdeséget csempész.

 

Június 15. Szerda: Jolán

A Jolán, Dugonics András: Jólánka, Etelkának leánya című regényében szerepelt először 1803-ban. Eredete köthető a középkori magyar Jóleán (jó leány), vagy a görög Jolantha (a viola virága) névhez. A kedves, jó lelkű Jolánhoz névnapi virágként igazán illik a VirágNeked klasszikus, pasztell rózsacsokra.

 

Június 16. Csütörtök: Jusztin

Latin eredetű férfinév, mely a Jusztusz név továbbképzett alakjából, a Justinusból származik. A név jelentése: igazságos, igaz (ember). Remek névnapi ajándék számukra a magas kakaótartalommal készült, kézműves étcsokoládé pralinénk!

 

Június 17. Péntek: Laura

A Laura latin eredetű női név, és a Laurentius (Lőrinc) férfinév női párjának rövidült alakja. Petrarca itáliai költő örök szerelmének neve, így a hozzá írt versek világhírűvé tették ezt a női nevet. Egy üde, illatos nyári csokor mindig tökéletes választás egy Laurának névnapi virágként.

 

Június 18. Szombat: Arnold, Levente

Az Arnold germán eredetű férfinév, az Arnwald névből származik. A név elemei a sas és az uralkodó jelentéssel bírnak. Válasszunk számukra névnapi meglepetésként valami olyan karakteres meglepetést, mit például a kézzel készült konyakmeggy.

A Levente régi magyar férfinév és többnyire a lesz ige származékának tartják, míg a jelentése levőcske, kis lény. Ugyanakkor egy másik feltételezés szerint az eredeti formája Lovanta lehetett, jelentése vadász. Leventéknek küldjünk egy doboz kényeztető trüffel csokoládét névnapi meglepetésként.

 

Június 19. Vasárnap: Gyárfás

A Gerváz régi magyar formája, ami valószínűleg a görög eredetű Gervasius névből ered. Ennek jelentése idős férfi, aggastyán, illetve akire hosszú élet vár. Egy elegáns meglepetés lehet számukra egy üveg Liszkay Cabernet!