Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Névnapi ajándéktippek

Névnapi ajándéktippek

Névnapi virágküldés és ajándék küldés hölgyeknek és férfiaknak! Szerezz meglepetést egy VirágNeked ajándékcsomaggal!

Június 20.

Június 20. Hétfő: Rafael

A Rafael bibliai, héber eredetű férfinév. Jelentése Isten meggyógyított. Egy zöld rózsacsokor garantáltan feldobja a szürke hétköznapokat, és beszínezi a Rafaelek névnapját is.

Június 21. Kedd: Alajos, Leila

Alajos a germán eredetű Alois, Alwis magyar változata. Ajándékozzuk meg őket egy üveg borral!
Az arab eredetű női név a Leila tulajdonosai a név jelentése alapján az éjszaka királynői, vagy legalábbis sötéthajú szépségek. A Leilákat lepjük meg névnapi virág gyanánt különleges, trópusi virágokat tartalmazó csokorral.

Június 22. Szerda: Paulina

A latin eredetű paulus, kicsi szóból származó név. A Pál női alakja, melyet kicsinyítő képzővel láttak el, és mára állandósult női név lett. A Paulákat köszöntsük névnapjukon streliciából készült névnapi virágcsokorral.

Június 23. Csütörtök: Zoltán

Az ősi magyar név a szultán török szóból került a magyar nyelvbe, jelentése vitéz, fejedelem. Számukra egy fejedelmi virágcsokrot ajánlunk.

Június 24. Péntek: Iván

A János név szláv formájából állandósult férfinév. Ivánoknak is bátran küldhetünk virágot vagy egy ínycsiklandó málnás csokitortát.

Június 25. Szombat: Vilmos

A germán eredetű Wilhelm név, latin formájából a Vilhelmusból származik és jelentése akarat. A határozott egyéniségű Vilmosoknak kedveskedjünk a VirágNeked Mindent bele válogatással!

Június 26. Vasárnap: János, Pál

A János héber eredetű, bibliai név. Jelentése: Jahve megkegyelmezett.
A Pálok nevüket a latin Paulusból eredeztetik, melynek jelentése kicsi. Lepjük meg az urakat apró finomsággal névnapjukon, válasszuk a belga csokoládét!