Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Névnapi virágcsokrok - online virágrendelés

Virágküldés névnapra

Hagyományosan minden héten csokorba szedjük, mivel köszönthetjük névnapjukon ismerőseinket, barátainkat, családtagjainkat. Nézzük hát a heti névnaposok listáját!

Július 27.

Hagyományosan minden héten csokorba szedjük, mivel köszönthetjük névnapjukon ismerősinket, barátainkat, családtagjainkat. Nézzük hát a heti névnaposok listáját!

Július 25. Kristóf

A görög Kristophorosz szóból származik a férfinév. Ennek jelentése Krisztust hordozó. Hozzájuk remekül illik a fényt hordozó, napsárga csokrunk.

Július 26. Anna, Anikó

Az Anna nevet közvetlenül a héberből vettük át. Az Anna jelentése: kegyelem, könyörület, báj, kecsesség, kedvesség. Az eredeti elnevezés a kánaáni Anát istennő nevéből ered.

Az Anikó az Anna név egyik erdélyi becézett formájából ered. Az Annákat, Anikókat névnapi virágként köszöntsük, tisztaságot sugárzó, „Jéghegy csúcsa” csokrunkkal.

Július 27. Olga

Az Olga a Helga orosz formájából ered, mely az óészaki „heilagr” megszentelt szóból származik eredetileg. Olgákat köszöntsük rózsaszínes, bájos, nőies névnapi virággal, mint a VirágNeked „Barbie-design” csokra.

Július 28. Szabolcs

A Szabolcs régi magyar férfinév. A "szavában bölcs" kifejezésből ered. A bölcs Szabolcsokat névnapi meglepetésként meglephetjük egy igazán férfias csokorral is, csak bízd ránk!

Július 29. Márta

Arameus eredetű, bibliai női név. Jelentése úrnő. Egy igazi úrnő méltó névnapi virágja lehet egy fehér rózsákkal ékesített csokor, mint a „Fehér tündér”.

Július 30. Judit

Bibliai, héber eredetű női név a Judit. Jelentése Júdeából származó. A Juditokat névnapjuk alkalmából köszöntsük nyári virágokkal, mint amilyenek „Idény” csokrunkat is ékesítik.

Július 31. Oszkár

Az angol és skandináv Ansgar névből származik, jelentése istenség és dárda. Az Oszkárokhoz remekül illik a férfias névnapi virágcsokrunk, amit a szezon legjobbjaiból állítunk össze.