Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Virágcsokor - online virágküldés

Őszi virág trendek

Beköszöntött az indián nyár, megjelentek az ősz színei a virágkötészetben is. Ilyenkor mindig szívesen csempészünk egy csepp melegséget, otthonosságot, utolsó nyári napfényt idéző színeket az otthonunkba.

Szeptember 04.

Beköszöntött az indián nyár, megjelentek az ősz színei a virágkötészetben is. Ilyenkor mindig szívesen csempészünk egy csepp melegséget, otthonosságot, utolsó nyári napfényt idéző színeket az otthonunkba. Otthonunkban erre nem csak textiljeinkkel, egyéb kiegészítőinkkel van lehetőségünk, hanem a virágainkkal, virágdekorációinkkal,  virágcsokrainkkal is. Ki ne örülne, ha az aranyló napot idéző csokrot küldenek számára, hogy feldobják vele otthonát és mindennapjait? Egy ilyen virágküldés akkor is vidámabbá tesz, ha már sűrűsödik a felhő, és kicsit esik az eső!

A napraforgó az idián nyár egyik slágere lehet. Bár sokáig kimondottan dísznövényként termesztették, néhány évtizedre ez mintha feledésbe vonult volna. A köztudatban valahogy még mindig haszonnövényként él, és kevesen számolnak vele, hogy hatalmas sárga feje, vidámságot sugárzó szirmai milyen különlegessé teszik.
A napraforgó  virágszirmai valóban még a napsugarakat idézik, így a növény az indián nyár egyik igazi kincse. Ideje, így mindenkinek újra felfedezni, és akár csak kedvességből, akár születésnapi vagy névnapi virágcsokorként a rózsacsokor helyett ezt küldeni!
Azt talán még kevesebben tudják, hogy a napraforgó nem pusztán élénk sárga, de bordós és krémszínű fajtákban is létezik. Így szirmai tényleg a naplemete színeit, vidámságot, napfényt hoznak még egy borongós, őszi napon is.
Érdemes hát a belőle kötött csokor küldésével, vagy egy virágdekorációval megszínezni szeretteink őszi pillanatait is, akár csokor. Gondoljunk hát virágküldéskor rá is, hisz épp oly elegáns lehet, mint egy sárga rózsacsokor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az élénk, sárgás árnyalatokat remekül kiegészítik a lilás, bordós, rózsás színek, árnyalatok. Így az élénk színeket egy-egy  sötétebb őszi árnyalattal csokorba kötve igazán kellemes kontrasztot alkot. Mégis, mivel melegséget, naplemente hangulatot nyújtanak, kellemes, szemet gyönyörködtető egységet teremtenek az összeolvadó indián nyári színek. Aki ilyen csokrot rendel, biztosan nem fog csalódni, mert mindenki arcára mosolyt csal ősszel is!


Napraforog csokrunkat a napraforgó mellett az indián nyár másik slágerével a hortenziával készítjük. A hortenzia sokak kedvelt virága, mivel rengeteg színe, árnyalata korlátlan lehetőségeket ad. Különösen egy ügyes virágkötő kezében, természetes alapanyagú kiegészítőkkel válik még egyedibbé. Érdemes megnézni, hogy egészen sötét lilás, bordós, rózsás árnyalatú virága milyen különlegesen olvad egységgé a napszínű napraforgóval Napraforog csokrunkban. 

 

Készíttesd nálunk menyasszonyi csokrodat! Online virágrendelés, amikor Neked megfelel.

Vigye el a nyár színeit otthonába egy hangulatos, napsugrakat idéző csokorral, színezze ki szerettei pillanatait is vele! Aki Napraforog csokrot küld, egészen biztosan melegséget, vidámságot ad vele! Mivel a csokorba kötött virágok igen tartósak, hosszú ideig bearanyozhatja, felmelegítheti velük a szeretett személy otthononát és őszi napjait.
Miért várna? Vigyen még több színt az indiánnyárba, küldjön virágot, rendeljen Napraforog csokrot, hogy szebbé váljon az indián nyár!

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés