Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
Szerelem virágcsokor

Szerelmes virágot minden nőnek – tippek férfiaknak

Minden férfi tudja, hogy egy megfelelően kiválasztott virággal nyert ügye van a hölgyeknél. Ám ez nem is olyan egyszerű döntés. Senki sem akar mellényúlni a nagy virágválasztékban. Ezért próbálunk az igazi férfiaknak segíteni, hogy virágküldés esetén garantáltan a legszebb, legjobb szerelmes virágot találd meg szíved hölgyének.

Június 24.

Szerelmes virágot, az igazi szerelemnek

Egy klasszikus vörös rózsacsokor az igaz szerelem szimbóluma, így ha gondban vagy, hogy mivel fejezd ki, mennyire fontos számodra szíved hölgye, válaszd ezt a virágcsokrot.
A vörös rózsa mióta világ a világ az örök szerelem szimbóluma, igazi szerelmes virág. Válaszd ezt, virágnyelvű vallomásodhoz.

 

Szerelmes virág a születésnaposnak

A születésnap az egyik legfontosabb esemény egy ember életében, nem is beszélve a hölgyekről. Van aki nagyon várja, más pedig inkább a fejére húzná a paplant és reméli, gyorsan eltelik a nap. Az viszont biztos, hogy bármelyik típusba is tartozik szíved hölgye, egy szerelmes virágcsokor garantáltan örömöt fog csalni az arcára, mert gondoltál rá és szebbé tetted a pillanatot számára. Válassz kedves virágcsokrot, vagy valami igazán különleges egzotikus darabot. Egy ilyen csokor biztos célba ér.

Szerelmes virág, ha békülnél

Ez bizony igen gyakori, néha egy nem megfelelő szóval, vagy odavetett fél mondattal is komolyan meg tudjuk bántani a hölgyeket. Ilyenkor az engeszteléshez nem is vezet jobb út, mint egy bájos csokor, melyet szerelmes virágok alkotnak, köztük néhány, az igazi szerelem szimbólumának számító vörös rózsa. Ám arra nem árt figyelni, hogy ebben az esetben a kevesebb, néha több - válassz vegyes színű rózsacsokrot!

 

Szerelmes virág, ha névnapja van

Névnapra érdemes mindig az adott év legtrendibb virágát választani. Idén a pünkösdi rózsa csokrot ajánljuk, ami garantáltan leveszi lábáról névnapos szerelmedet.

Szerelmes virág, ha szomorú

Van úgy, hogy minden rosszul alakul, és semmi sem úgy sül el, ahogy szeretné. Valaki nagyon megbántotta, sikertelen a munkában, vagy valami nagy veszteség érte. Vidítsd fel ilyenkor egy vidám, napsugarat igéző, sárga virágokból álló csokorral, amivel egyszerűen kifejezheted milyen sokat jelent számodra.