Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
VirágNeked ǀ Virágbolt Budapest

Nézz be hozzánk!

Egy üzlet egy kávéház egy webáruház hedonistáknak tervezve. Olyan embereknek, akiknek fontosak a részletek a minőség az illat és nem utolsósorban a látvány. Minden célünk az örömszerzés. Örömszerzés - virággal, virágcsokorral, virágküldéssel, egy finom kávéval, süteménnyel, szendviccsel, vagy egyszerűen a látvánnyal.

Május 23.

Pontosan tudjuk, hogy a virágcsokor a divat fontos és elkerülhetetlen része. Úgy tervezik és találják ki műhelyekben designerek mint a ruhákat, táskákat. Labaratóriumban kertészmérnökök kisérleteznek különleges színű akár, tüskenélküli rózsákkal. Sokat tettek,hogy megnöveljék a virágok váza-élettartalmát. Jó tudni, hogy a virágok jelentős része már repülővel érkezik Európába. Olyan országokban termelik a virágokat, ahol nem kell fűteni a melegházakat. 

 

Egy csipetnyi Párizs, hedonista szentély

Évekkel ezelőtt megláttuk a lehetőséget a csodálatos fekvésű virágboltunkban, és természetesen valami egészen egyedit szerettünk volna létrehozni itt a belváros szívében.
A bolt tereit tágítva, hatalmas üvegfelületekkel, és kültéri terasszal ablakot nyitottunk a különleges panorámára. Kihasználtuk az Országház és a Duna, illetve a Budai Vár fantasztikus látványát, és ötvöztük azt kreativitásunk színhelyével, a virágbolttal.
Hogy mégis miképp sikerült összehoznunk a színes virágkompozíciók kínálta vizuális élményt, és a különleges panorámát? Erre egyszerű a válasz, megszületett a SMÚZ-VirágNeked.
A SMÚZ-VirágNeked kreatív környezete egyszerre a művészet, a franciás életérzés, a jó kávék, és a szemet gyönyörködtető virágkompozíciók otthona. Nálunk garantáltan mindent megtalálsz, hogy tökéletesen kikapcsolódhass.
Kávénk a világ legjobb kávégépén, egy La Marzocco-n főnek, 100% arabica kávéból, ami mellé saját készítésű sütiket választhatsz. A SMÚZ-VirágNeked modern, letisztult enteriőrjét, mindig ellenállhatatlan virágillat lengi be a VirágNeked virágboltnak köszönhetően, ez a csodás egyveleg tesz minket valóban különlegessé, ettől vagyunk a környék egyik elsőszámú randi helye, reggelizője, vagy épp a hedonisták Mekkája.

 

Nézz körül virágboltunkban!