Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
VirágNeked ǀ Virágbolt Budapest

Nézz be hozzánk!

Egy üzlet egy kávéház egy webáruház hedonistáknak tervezve. Olyan embereknek, akiknek fontosak a részletek a minőség az illat és nem utolsósorban a látvány. Minden célünk az örömszerzés. Örömszerzés - virággal, virágcsokorral, virágküldéssel, egy finom kávéval, süteménnyel, szendviccsel, vagy egyszerűen a látvánnyal.

Május 23.

Pontosan tudjuk, hogy a virágcsokor a divat fontos és elkerülhetetlen része. Úgy tervezik és találják ki műhelyekben designerek mint a ruhákat, táskákat. Labaratóriumban kertészmérnökök kisérleteznek különleges színű akár, tüskenélküli rózsákkal. Sokat tettek,hogy megnöveljék a virágok váza-élettartalmát. Jó tudni, hogy a virágok jelentős része már repülővel érkezik Európába. Olyan országokban termelik a virágokat, ahol nem kell fűteni a melegházakat. 

 

Egy csipetnyi Párizs, hedonista szentély

Évekkel ezelőtt megláttuk a lehetőséget a csodálatos fekvésű virágboltunkban, és természetesen valami egészen egyedit szerettünk volna létrehozni itt a belváros szívében.
A bolt tereit tágítva, hatalmas üvegfelületekkel, és kültéri terasszal ablakot nyitottunk a különleges panorámára. Kihasználtuk az Országház és a Duna, illetve a Budai Vár fantasztikus látványát, és ötvöztük azt kreativitásunk színhelyével, a virágbolttal.
Hogy mégis miképp sikerült összehoznunk a színes virágkompozíciók kínálta vizuális élményt, és a különleges panorámát? Erre egyszerű a válasz, megszületett a SMÚZ-VirágNeked.
A SMÚZ-VirágNeked kreatív környezete egyszerre a művészet, a franciás életérzés, a jó kávék, és a szemet gyönyörködtető virágkompozíciók otthona. Nálunk garantáltan mindent megtalálsz, hogy tökéletesen kikapcsolódhass.
Kávénk a világ legjobb kávégépén, egy La Marzocco-n főnek, 100% arabica kávéból, ami mellé saját készítésű sütiket választhatsz. A SMÚZ-VirágNeked modern, letisztult enteriőrjét, mindig ellenállhatatlan virágillat lengi be a VirágNeked virágboltnak köszönhetően, ez a csodás egyveleg tesz minket valóban különlegessé, ettől vagyunk a környék egyik elsőszámú randi helye, reggelizője, vagy épp a hedonisták Mekkája.

 

Nézz körül virágboltunkban!

 

virágok virágcsokor esküvői csokor esküvői trendek menyasszonyi csokor marsala virág üzleti csokor virágküldés virágrendelés etikett virágküldés napraforgó csokor névnapi csokor virágdekoráció ünnep asztaldísz otthoni dekoráció viragneked szeptember frézia színes csokor liliom csokor amarillsz csokor viragneked ajándékküldés csokoládé macaron kézműves keksz névnap ünnepek Halloween dekoráció rózsa Erzsébet rózsa tél fehér rózsa rózscsokor tulipán tavasz Valentin nap szerelem romantika rózsacsokor virágrendelés névnapra Nőnap virágküldés Nőnapra névnapi virágküldés tavaszi csokor Anyák napja eszter névnap magdolna névnap virágküldés eszter virágküldés magdolna születésnapi virágcsokor bízza ránk virágküldés virágküldés névnapra bizza ránk - virágneked névnapi ajándék temetési koszorú görög temetési koszorú temetési koszorú rendelése halottak napja mindenszentek névnapi csokor napi virágküldés érdekes tények onlineviragkuldes névnapi emlékeztető videó legjobb meglepetés Edina divat lakásdekor tippek lótusz virágszimbolika húsvét húsvéti apák napja nagypapa ajándék bor sütemény virágrendelés smuz_viragneked ünnepi köszöntés örömszerzés ajándékcsomag apáknapi köszöntés virágküldőszolgálat nemzetközivirágküldés férfiajándék smuz café valentin nap budapest kávé virag smuz-viragneked ajándék virágküldés ajándékküldés bízza-ránk virágneked.hu latte art latte meghívó smúz bízza ránk party buli online virágküldés