To top
0 product(s)
Checkout

Virágküldés - ajándékküldés VIRAGNEKED.HU

Virág, virágküldés, ajándékküldés, meglepetésküldés ez mind a Viragneked.hu, a virághírű - virágküldő szolgálat!

Virágküldés Magyarországra, és a világ 147 országába.

A Viragneked.hu virágküldő és ajándékküldő szolgálat virágot, virágcsokrot, ajándékot, bort, pezsgőt, csokoládét, macaront,tortát, design tárgyakat és életérzést szállít a megadott címre Magyarországra,  virágokat pedig a nagyvilágba gyakorlatilag bárhova!

Virágot a hét minden napján szállítunk és külön készülünk a nagy ünnepekre (Anyák napja, Valentin-nap, Nőnap, Apák napja, Karácsony, Advent, Hanuka, Húsvét, Hallottak napja,vagy rendeljen virágcsokrot ballagásra) is.

Megtisztel minket azzal, ha virágkötőinkre bízza lakása, irodája, esküvője dekorálását, esküvői csokrának elkészítését. Örülünk, ha segíthetünk kiválasztani partnerei, üzletfelei ajándékát. Rohanó partnereinknek rohanó üzemmód, ha pedig teljesen ránk bízza magát, akkor válassza Surprise csokrunkat! (Ezzel is bővítve a szolgáltatások sorát!)

Tapasztalja meg a biztos sikert, és a virágcsokrok okozta örömet!

A virágküldő szolgálat nem más, mint virágposta. Dőljön hátra a székében és válasszon. A Viragnekednek saját boltja van, de egyben egy virtuális virágüzlet is. Több száz csokorból választhat de önmaga is összeállíthat bármit, mi elkészítjük, elküldjük. Ez is az online virág előnye. Virágkosarak, ajándékkosarak? Ha azt szeretné, miért ne?

A fényképén látott termékek mindig illusztrációk! A csokrok jellegében,stílusában mindig egyeznek, de természetesen egyedileg készül Önnek. A virág csokorban benne van a virágkötő és a legfrisebb virág.

A virágcsokrok nagyrészét a viragneked.hu virágkötői készítették a többit a nemzetközi partnereinktől vettük át. Néhány virágkompóziciót Európa egyik legjobb virágkötője Franky Bolligh készítette a viragneked.hu csapatával.Köszönjük,hogy használhatunk néhány fotót amit az Image of Flowers trendkatalógusba készítettünk.

Megrendelése után néhány percen belül emailben küldjük el a megrendelésének visszaigazolását, majd az e-számlát. Kiszállítás után ígyekszünk emailt küldeni az átvételről is. Amennyiben valahol probléma akadna (nem találjuk a címet,  címzetett, rossz a cím, stb.) akkor azonnal felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.

Budapesten belül és a város agglomerációjába a virág, illetve a virágrendelés mellé azonnal tudjuk szállítani a www.viragneked.hu oldalon megtalálható termékeket, legyen az  csoki,macaron, torta,  gyertyatartó, váza.  A fővároson kívül csak a virágot szállítjuk azonnal, az ajándékokat  pedig egy munkanapon belül.

Nefelejcs! Mi nem felejtünk.

Hogy ne felejtsen el semmit árulja el nekünk, kinek, mit és mikor szeretne küldeni és mi megjegyezzük.

Partnereink közreműködésével nem csak Budapesten és környékén, hanem szinte az egész országban - például virágküldés Baján, virágküldés Balatonfüreden, virágküldés Balatonbogláron, virágküldés Békéscsabán, virágküldés Csongrádon, virágküldés Debrecenben,virágküldés  Gyulán, virágküldés

virágküldés

Kaposváron,virágküldés Nagykőrösön,virágküldés Miskolcon, virágküldés Tatán, virágküldés Nagykanizsán, virágküldés Nyíregyházán, virágküldés Orosházán, virágküldés Salgótarjánban,virágküldés  Siófokon, virágküldés Szegeden, virágküldés Szolnokon,virágküldés Tapolcán,virágküldés Vácott,virágküldés Veszprémben,virágküldés Zalaegerszegen, virágküldés Pécsett, virágküldés Székesfehérváron,virágküldés Sopronban,virágküldés Kecskeméten, virágküldés Győrben, virágküldés Szombathelyen, virágküldés Szegeden ésvirágküldés  további 1976 településen 3 órán belül is kiszállítjuk virágküldeményét.

Vidékre GLS futár közreműködésével küldjük el az ajándékait , egy munkanapon belül megkaphatja a legkiválóbb magyar és nemzetközi pincészetek borait (Bock, Tiffán, Gere, Villa Tolnay, Pfneiszl, Kiss Gábor, Merfelsz, Demeter Csaba, Gál Lajos, Gál Tibor, Pfneisl, Kanonkop, Pascal Bouchard, Alta Vista, Los Vascos, Robert Mondavi, Nottage Hill, Taylor’s, Valduero, Argiano), pezsgőit  (Pfneiszl, Hungária, Törley, Taittinger, Loius Francois & CO., Codorniu, Alt Vista), pálinkát (Agárdi Pálinka, Bestillo), a megrendelt belga,magyar,olasz és svéd,csokoládét (Descalides, Bouchard, Sarvasgombás csoki), tortát, szarvasgombát, vagy ajándékot.Természetesen a GLS futárszolgálat szállítja ki a Vermont virágokat is és a többi olyan ajándékot amit csak a budapesti központi üzletünkben lehet elérni(női fehérnemű, design vázák, gyertyatartók, design ékszerek, francia pezsgők,stb..). 

A Viragneked.hu segítségével természetesen nem csak Magyarországra küldhet virágot, hanem 147 országba.

Partnereink segítségével Virágot küldünk Amerikába, Kanadába, Törökországba, Németországba, Finnországba, Ausztráliába, Oroszországba, hogy csak néhányat említsünk a sok közül. A megrendelt virágcsokrokat külföldi partnereink -  akárcsak a Viragneked.hu  - közvetlenül a szállítás előtt, frissen készítik.

Tudjuk, hogy virágot küldeni több mint egy ajándék. Virágot küldeni ajándékba stílus. Minden megrendelést különös megtiszteltetésnek veszünk, mert tudjuk, hogy az Ön meghosszabbított kezei vagyunk, így minden megrendelést ; virágcsokrot, ajándék kosarakat és virágdíszeket - különös odafigyeléssel és gondossággal készítünk el, hogy annak biztos sikere legyen.

A friss virágcsokor vagy virágkosár, egy üveg bor, egy doboz csokoládé, egy finom torta, egy kis üveg különleges szarvasgomba,  egy különleges ajándékkosár küldése a leghatásosabb eszköz arra, hogy kimutassuk hálánkat, örömünket vagy részvétünket nyilvánítsuk egy temetésen egy sírcsokorral vagy koszorúval.

A viragneked webáruházban természetesen fizethet online a CIB Bankon keresztül VISA és Mastercard kártyákkal, vagy a PAYPAL rendszerével PayPal account-tal és persze bankkártyákkal. Futárunknál is fizethet készpénzzel vagy bankkártyával ( ha előre jelzi igényét) Természetesen személyesen is megtekintheti virágcsokrainkat és ajándékainkat virágboltunkban Budapesten, az V. kerületben a Kossuth Lajos tér 18-as szám alatti virágszalonunkban. Itt a helyszínen is fizethet.

Küldjön szeretteinek vagy partnereinek egy különleges és friss virágokkal teli virágcsokrot, egy üveg minőségi bort a híres ausztrál, kaliforniai, dél-afrikai, argentín, chilei, spanyol, portugál vagy magyar borvidékekről, vagy nemes egyszerűséggel lepje meg őket . Hogy teljes legyen az összhang, élvezzék  csokoládéinkat vagy gyönyörködjenek speciálisan tartósított Vermontjaink pompás színeiben. Egyszerüen élvezzék az életet a Viragneked.hu közreműködésével.

Élvezze a virágküldés stílusát élményét - megéri!

  • Magyarországra és külföldre.
  • Profi, gyors, lélegzetelállító.

Viragneked Virágküldő Szolgálat - a virághírű

Bármilyen kérdése van bátran keressen meg minket!

Virágküldés, virágküldő szolgálat, virágüzlet, virágbolt, ajándékküldés, nemzetközi virágküldés, virágküldés külföldre,virágküldés Budapestre,virágküldés vidékre,rózsa csokor, üzleti csokor, virág dekoráció, esküvői virágok, rendezvény dekoráció, sütemény küldés, borküldés, kávézó-virágüzlet, smúz-viragneked.hu

 

A cég székhelye: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 18.
A cég adószáma: 25092309-2-41
Az Európai Uniós adószám: HU25092309
Cégjegyzékszám: 01-09-199292
Számlaszám (CIB): 10702019-68737687-51100005
Swift kód: CIBHHUHB
IBAN:HU18 10702019-68737687-51100005