Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez
  • 1. Mikor, hová, milyet?
  • 2. Üzenet & extrák
  • 3. Kinek? & fizetés

A termék jelenleg nem rendelhető.

Kaviárt- pszichológia est belépőjegy

Kapcsolataink - avagy a boldogság 2016. december 7., 19:00–21:00 Cím: Smúz- viragneked.hu 1055,Bp.Kossuth Lajos tér 18.

Az én boldogságom és a ti boldogságotok a mi boldogságunk?
– avagy a kapcsolataink
Unoka Zsolt pszichiáterrel, aki egyben pszichoterapeuta és filozófus, osztályvezető főorvos a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján
Ha mások tiszteletben tartják az önállóságunkat és értékelik a teljesítményeinket az nekünk ugyanolyan öröm, mint másoknak az, ha mi elismerjük az ő önállóságukat és teljesítményüket. Mégsem mindig sikerül ez a kölcsönösség.Ha túl önálló akarok lenni az fenyegeti a kapcsolatomat, a kapcsolat meg gyakran fenyegeti az önállóságomat. Ismerős? A másik szabadsága zavar, de az én szabadságomat ne fenyegesse senki. Szó lesz a szülő-gyerek viszonyról, a barátságokról, a párkapcsolatokról és a lazább munkahelyi kötelékekről éppúgy, mint a kapcsolati örömöket pótló magányos örömszerzésekről, a falásról, ivásról, szerekről.


 

2 000 HUF
Gyönyörűek a virágok, szolgáltatás megbízható, imádom őket! :) /K.Andrea - Budapest/
Mindenkinek csak ajanlani tudom a Viragneked csapatat!Elsosorban ami fontos hogy nem szezonalis viragcsokor is azonnal rendelheto volt mindenfele varakozas nelkul.A masik kiemelkedo dolog az elkepeszto rugalmassag,barmilyen furcsa keresem is volt azonnal sikerult megoldani meg olyat is ami nem tartozna bele a szolgaltatasukba.Megegyszer szeretnem megkoszonni,mert onok nelkul nem sikerult volna a meglepetesem.
több, mint 15 év tapasztalat
több, mint 100.000 sikeresen kiszállított csokor
több, mint 100.000 boldog címzett
több, mint 100.000 mosoly, szerelem és barátság
Secure payment