Oldal
tetejére
0 db termék
Kattints ide a vásárlás befejezéséhez

Aktuális akciónk:

Irodalom Ajándékba!

Virágcsokrod mellé ajándékba küldünk egy szépen becsomagolt antikvár könyvet, az otthon melegével. Egy feladatod van csak, hogy a megjegyzés rovatba írd bele, hogy " KÉREK EGY KLASSZIKUST!"​ - ezt a szolgáltatást egyelőre csak a budapesti régióban tudjuk nyújtani.

Stílus és elegancia - VIRÁGKÜLDÉS és AJÁNDÉKKÜLDÉS - Virágneked.hu a virághírű

Ebben a csokorban van egy kávé is! 

Kaptál egy virágcsokrot! Gratulálunk! Ez pedig azt jelenti, hogy kaptál egy kávét is! Remek kávét egy gyönyörű helyen! Ugye örülsz?

Már csak 3 egyszerű dolgot kell tenned:

  1. kövesd a smuz_viragneked-et az instán
  2. fotózz, és használd a következő hashtageket: #smuz_viragneked, #kérekegykávét
  3. jelöld be a képen az oldalunkat

Mi pedig meghívunk a kedvenc  kávédra, amit te választasz  a Café Smúzban, ahol a csokrod is készült!

 

 

2016. augusztus 10. 14:00 óra és augusztus 11. éjfél között -1500 Ft kedvezményt adunk a webshopunkban leadott rendelés végösszegéből. 

A kedvezmény csak a kuponkód megadása esetén érvényes. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, és egy felhasználó csak egyszer érvényesítheti a kedvezményt a promóciós időszak alatt. A kedvezmény a rendelés végösszegéből kerül levonásra, de a szállítási díjra nem vonatkozik. A kupon más akcióval, kuponos ajánlattal vagy kedvezményes ajánlattal nem vonható össze. Érvényes: 2016. augusztus 11. éjfélig vagy visszavonásig. A kedvezmény a bevásárlókosár lezárásakor érvényesíthető a „Kuponkód” mezőben. Kuponkód: NEVNAP08